Unieke veilingitems Go Ahead Eagles in Meer dan Voetbal-week

Deventer- Tijdens de Meer dan Voetbal-week vindt er van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling plaats, waarbij alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie (waaronder Go Ahead Eagles) unieke items en arrangementen beschikbaar stellen. De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de clubfoundations en maatschappelijke projecten van de clubs.

In totaal worden er honderden items geveild. Zo kan worden geboden op gesigneerde voetbalschoenen, unieke arrangementen en wedstrijdshirts, waaronder een door Eagles-verdediger Sam Beukema gesigneerd match worn thuisshirt, een match worn Liverpool-shirt van voormalig Eagles-speler Jan Kromkamp en een gesigneerd Oranje-shirt van Matthijs de Ligt, dat hij in 2016 droeg tijdens het EK Onder-17. Laatstgenoemd shirt is beschikbaar gesteld door de huidige Eagles-hoofdtrainer Kees van Wonderen, die destijds bondscoach was van Oranje Onder-17.

Een overzicht van alle veilingitems, arrangementen én maatschappelijke projecten van de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie is te vinden op www.meerdanvoetbal.nl.

Go Ahead Eagles is meer dan voetbal
Alle opbrengsten van de voetbalveiling gaan uitsluitend naar de clubfoundations, die jaarlijks honderden maatschappelijke projecten en activiteiten uitvoeren die gericht zijn op onder meer het tegengaan van eenzaamheid, het bevorderen van een gezondere levensstijl en begeleiding van mensen naar werk. Ook Go Ahead Eagles is een club die midden in de samenleving staat. De sociaal-maatschappelijke rol die de club nastreeft, komt onder meer tot uiting in de programma’s Fit like an Eagle, Scoor een Boek! en Go Ahead Eagles OldStars.

Meer informatie over deze drie programma’s is te vinden op www.meerdanvoetbal.nl/go-ahead-eagles.

woensdag 8 juli

Deel dit bericht