V en L Onder 17 Kampioen in 4e klasse

De Vecht- Zaterdagmiddag 11 mei werd sv V en L JO17 kampioen! Het was nog even spannend of ze dit voor óf na hun eigen wedstrijd zouden worden. De uitslag van het treffen tussen de nummers twee en drie -eerder op de dag- was hiervoor eerst nog van belang. Toen het team om 15.00 uur de aftrapte in en tegen Schalkhaar wisten ze dat een gelijkspel voldoende zou zijn om het kampioenschap binnen te slepen.

Maar voor één puntje deed V en L het niet; op een warme grasmat in Deventer pakte het team een ruime 6-1 overwinning. De ranglijst laat zien dat zoveel goals geen uitzondering is; het scorend vermogen van JO17 was subliem deze periode! Na een eerste seizoenshelft met veel blessureleed, is dit een gewéldige opsteker. Al 10 jaar wordt dit team getraind door John Overvelde en Jakob Lagerweij. Zij konden hun jubileum met dit kampioenschap mooi groots vieren!

V en L 017 wordt gevormd door: Sam Eindhoven, Nicky van Essen, Senn de Groot, Daan Hagen, Tim ten Have, Sam Lagerweij, Thijs de Leeuw, Bjorn Mekelenkamp, Jurian Nieuwenhuis, Nils Overvelde, Maikel en Ryan Smallegoor, Kelsey Smit. Ze staan op de foto niet in deze volgorde. Leiders: John Overvelde, Jackb Lagerweij, Richard Smallegoor en Marco Hagen.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht