Vele vrijwilligers maken de velden sneeuwvrij bij VHC Twello

Twello- Het spreekwoord luidt eigenlijk vele handen maken licht werk maar bij VHC Twello was het zaterdag aan de Zuiderlaan, veel vrijwilligers maken de velden sneeuw vrij.

Iedereen heeft er lang op moeten wachten, een mooie witte sneeuwdeken, maar voor de start van de eerste buiten wedstrijden was dit natuurlijk slecht nieuws. Waar zaterdagochtend de eerste afgelastingen van de omliggende verenigingen binnen kwamen dacht onze veldkeurmeester Hoite Detmair hier anders over. Hij was vroeg uit bed gegaan om de velden in Twello te keuren, met een mooie blauwe lucht en een lekker zonnetje, bedacht hij dat er eigenlijk gewoon gehockeyd moest worden. Na een oproepje geplaatst te hebben in de diverse team app groepen om iedereen met een sneeuwschuivers naar de club te laten komen, wordt onze veldkeurmeester verrast met een grote opkomst van vrijwilligers. Met man en macht, van jong tot ouder wordt ervoor gezorgd dat vanaf 11.00 uur de wedstrijden gespeeld konden worden. Hier kan Go Ahead Eagles een voorbeeld aan nemen die het speelveld vrijdag niet sneeuwvrij wist te krijgen maar kort voor aanvang de wedstrijd af moesten blazen.

Door de super inzet van al deze vrijwilligers kon afgelopen zaterdag de eerste maar ook gelijk de laatste wedstrijden op veld 1 worden gespeeld. Aankomende maandag zal dit veld worden vervangen voor een echt waterveld. Met dit nieuwe waterveld hoopt VHC Twello een stap te kunnen maken met vernieuwen om zo nog meer leden aan te trekken. In september vieren we ons 15-jarig bestaan in Twello. Wij hebben in al die jaren al veel vernieuwingen meegemaakt maar willen ons altijd blijven ontwikkelen om onze leden te behouden en nieuwe leden te ontvangen. Ons motto: een leven lang hockey staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je straks ook komen hockeyen op een nieuw waterveld meld je dan aan om eens mee te komen trainingen via: werving@vhctwello.nl

woensdag 15 maart 2023

Deel dit bericht