VHC Dames 1 promoveert na topseizoen

Twello- VHC Dames 1 is kampioen 2023-2024 en promoveert hierdoor naar de 2e klasse reserve. Alles ging vanuit een positief kritische blik. Dat resulteerde in 14 achtereenvolgende overwinningen van de dames, maar helaas nog steeds een tweede plek in de poule. Tot de spannende thuiswedstrijd tegen grote concurrent Bully op 10 maart.

Focus en vertrouwen zorgden voor winst
Twello had hiervoor zelfs een bondscheidsrechter en cs+ scheidsrechter ingezet om de wedstrijd te begeleiden. Er werd met 2-1 gewonnen en VHC Twello stond bovenaan. Daarna volgde het handhaven van de eerste plek. Maar ook dat ging goed. De tweede uitwedstrijd bij Bully in Oldenzaal was erop of eronder. Het was een spannende wedstrijd, maar door de focus en het vertrouwen van en in het team werd er met 0-3 gewonnen. Het kampioenschap was bijna een feit. VHC Dames 1 moest thuis nog winst pakken op PW uit Enschede en dat deed het team goed: met een 6-0 overwinning mocht het zich al in de een na laatste wedstrijd kampioen noemen.

Op zoek naar nieuwe speelsters
Dames 1 maakt zich nu op voor het spel in een klasse hoger. Helaas moet het team een aantal speelsters missen door verhuizing, zwangerschappen en blessures. Vandaar dat de dames naarstig op zoek zijn naar nieuwe speelsters voor komend seizoen. Ben of ken jij een (oud) hockeyster die het leuk vindt om weer te gaan spelen? Neem voor meer informatie contact op via werving@vhctwello.nl. Train gerust een aantal keren vrijblijvend mee.

woensdag 3 juli 2024

Deel dit bericht