VHC Hockeytoernooi in zomerse après-ski sferen

Twello- Afgelopen zaterdag en zondag stond de hockeyclub in Twello in het teken van het VHC Hockeytoernooi. Een zes-tegen-zes toernooi voor jeugd en 18+, zowel ervaren als onervaren hockeyers uit de regio. Ruim 300 sportievelingen betraden beide dagen de velden aan de Zuiderlaan en hebben genoten van twee geweldige dagen. In blitse wintersport outfits, met extreme hoogtepunten, coole acties en een heleboel foute après-ski hits. Maar wel met een zomers tintje! Want het thema dit jaar was: Schnee, Sonne und Du.

De club heeft de afgelopen maanden met hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsoren een mooi toernooi in elkaar gedraaid. Geheel in Tiroler sferen hebben onervaren, ervaren, 35+ en jeugdteams tegen elkaar gestreden om de felbegeerde titel. Teams die niet op het veld maar op andere terreinen schitterden, werden verrast met de poedelprijs en een prijs voor de origineelste outfit.

Na de prijsuitreiking ging op zondag het feest nog lang door op het terras rondom het nieuwe clubhuis. De dj’s van Feestcafé De Tijd kregen met hun frisse beats alle vermoeide voetjes van de vloer en alle hockeyers in de polonaise.

woensdag 11 juli

Deel dit bericht