Viering 75-jarig lustrum Biljartvereniging Sport en Vriendschap

Twello- Biljartvereniging Sport en Vriendschap is op 13 april 1946 opgericht in wat toen nog het Stationskoffiehuis heette, momenteel Brasserie Korderijnk. De biljarters hebben 55 jaar gebruik mogen maken van de gastvrijheid van de familie Korderijnk. Daarna heeft de vereniging nog een korte tijd onderdak gevonden bij het Klavertje in de Schoolstraat.

Sinds 2006 is de Biljartclub gehuisvest in Sporthal Jachtlust waar men de beschikking heeft over een mooie ruimte waar 4 biljarts een plaats hebben gevonden en een kantine. Jarenlang had de club 10-20 leden, maar door de verhuizing naar een sportieve en rookvrije omgeving is het ledental gegroeid naar momenteel 50 leden.

Door de corona maatregelen was het niet mogelijk om eerder het lustrum te vieren, maar nu staat het dan toch te gebeuren. Op zaterdag 16 oktober vieren de leden in Sporthal Jachtlust het 75-jubileum met een intern biljart toernooi, gevolgd door een receptie en aansluitend een aangeklede borrel.

Hoog in het vaandel bij Sport en Vriendschap staan: -sportiviteit, fatsoen en respect -een vriendschappelijke sfeer, waarin een ieder zich thuis voelt - een plek waar een ieder op zijn/haar niveau plezier kan beleven aan de beoefening van de biljartsport. Beginnende biljarters kunnen desgewenst gedurende een bepaalde periode gratis instructie krijgen. Mochten uw belangstelling zijn gewekt, kom dan een maand gratis biljarten en beslis dan of u lid wilt worden. Jong en oud, man of vrouw, een ieder is van harte welkom. Voor meer informatie: raadpleeg de website: www.bv-senv.nl of bel /mail Douwe Dijkstra:tel.0571-274921. mail:moniquedouwe@concepts.nl

De club gaat energiek en met volle overgave op naar het volgende lustrum, want BILJARTEN SCHEPT EEN BAND.

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht