Viertal PPSV Bussloo Nederlands Kampioen Kür op Muziek!

Bussloo- Vera van der Sluis, Renée Schefczyk, Lineke Velderman en Chloë Middelburg vormen met hun paarden sinds april 2019 onder leiding van commandante Meerte Hekking het PPSV Bussloo viertal. Hun doel was starten op de Gelderse Kampioenschappen met eindstreven een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.

Het eerste succes kwam op 28 juni. Op deze dag kwam het viertal aan start bij PC en LR de Berkelruiters. Met maar liefst 203 punten behaalden ze de eerste prijs en tevens was dit de hoogste score van de dag! Op 22 juli vertrok het viertal naar Zevenaar om daar voor het eerst de kür op muziek te rijden. Ook hier wisten ze een mooie succesvolle kür neer te zetten.

Na een korte vakantie voor de amazones en hun paarden was het op 3 augustus dan echt zo ver! De Gelderse Kampioenschappen. Voor de proef ontvingen zij 195 punten en een derde plaats. Bij de kür deden ze er allemaal nog een schepje bij en behaalden maar liefst 79,833% voor de kür! Deze monster score leverde ze de titel ‘Gelderse Kampioen viertal klasse M/Z/ZZ kür op muziek’ op en een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 31 augustus!

Op de Nederlandse Kampioenschappen mocht het viertal van PPSV Bussloo het spits afbijten in de kür. Met een verschil van 3% gaven zij de concurrentie het na kijken en mag het viertal zich Nederlands Kampioen noemen!! Een geweldige prestatie voor een team wat pas zo kort samen is!

woensdag 4 september

Deel dit bericht