Voetbalplaatjes van Go Ahead Eagles verzamelen bij Jumbo Twello

Twello- Nu de supporters niet naar Go Ahead Eagles kunnen komen, komt Go Ahead Eagles naar de supporters! En wel met het allereerste officiële Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum.

Sinds woensdag 10 februari kunnen supporters bij zes vestigingen van Jumbo hun stickerboek vol sparen, waaronder bij Jumbo Twello. De 321 plaatjes zijn onderverdeeld in verschillende rubrieken, zoals de huidige eerste selectie, sfeeracties en Meer dan Voetbal. Maar in het kader van 100 jaar Vetkampstraat neemt Go Ahead Eagles ook een duik in het verleden. Zo komen onder meer de clubtopscorers aller tijden, meest legendarische wedstrijden aan de Vetkampstraat en de Eagles met de meeste duels in het betaald voetbal langs in het boek.

Eigen Eagles-plaatje voor supporters
Een van de rubrieken in het album is ‘Clubhelden’. Om de supporters te bedanken voor hun steun in deze coronatijd, heeft Go Ahead Eagles het in samenwerking met Jumbo mogelijk gemaakt dat iedereen met een rood-geel hart zichzelf kosteloos kan vereeuwigen in het album. Dit kunnen supporters doen door online hun eigen sticker te ontwerpen en vervolgens op een speciale plek in het boek te plakken.

De mooiste shirts
Het is ieder jaar weer een moment waar de supporters van Go Ahead Eagles reikhalzend naar uitkijken: de bekendmaking van de nieuwe shirts. Maar wat waren nou de mooiste thuis- en uitshirts uit de rijke clubhistorie van Go Ahead Eagles? Op zaterdag 20 februari lanceert de club een online poll waarin supporters hun stem kunnen uitbrengen. De Top-15 van mooiste thuis- en uitshirts wordt nog tijdens de actieperiode – die loopt van woensdag 10 februari 2021 tot en met zondag 2 mei 2021 – in de pakjes met voetbalplaatjes gevoegd.

Sterke verbinding met achterban
“Vanaf de start van de coronacrisis hebben we gekeken hoe we wat extra’s voor onze achterban konden doen om de verbinding sterk te houden”, aldus Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Voorbeelden hiervan zijn Kowet Kijken (XXL), de digitale forumavonden en verschillende nieuwe videorubrieken. We zijn ontzettend trots daar nu deze Voetbalplaatjesactie aan toe te voegen.”

De wens voor een Voetbalplaatjesactie bestond al langer, legt Van Dop uit. “Maar nu is eigenlijk het ideale moment. Met het vieringsmoment van 100 jaar Vetkampstraat voor de deur en de noodgedwongen afwezigheid van onze supporters in het stadion. Met deze actie komen we nu als club naar de supporters toe. We zijn heel blij dat we in Jumbo een zeer enthousiaste partner hebben gevonden om deze waanzinnige actie te houden.”

woensdag 17 februari 2021

Deel dit bericht