Volop spektakel tijdens Lollebroekse Cross Weekend

Wilp-Achterhoek- In het weekend van 14 en 15 mei kunnen liefhebbers zich weer opmaken voor de Lollebroekse Cross. Een spektakel in Wilp-Achterhoek vol carnavaleske gezelligheid. Op zaterdag 14 mei kan jong en oud zich uitleven op de speciaal aangelegde crossbaan.

Op zondag 15 mei wordt het terrein aan de Leemsteeg omgedoopt tot heus rodeoterrein. Deze autorodeo is met haar dertigjarig bestaan één van de bekendste en gezelligste rodeo’s in de wijde omgeving. Bij de cross op zaterdag gaan de deelnemers het tegen elkaar opnemen op de baan die maar liefst 525 meter lang is. De deelnemers worden ingedeeld in vijf klassen. De cross begint om 13.00 uur en na afloop gaat het feest door tot de late uurtjes met DJ Laurens en DJ Remco.

Feestavond
Op zondagmiddag 15 mei start klokslag 12.30 uur de autorodeo, met dit jaar de 90`s klasse. Het is dit jaar de 30e editie van de autorodeo. De allereerste autorodeo had destijds plaats op een terrein aan de Slangengatweg met veertig deelnemers. Speciaal voor deze editie heeft de organisatie een `Back to the 90`s klasse` Deelnemers doen in deze klasse mee met een voertuig van het bouwjaar vóór 1991. Naast het rodeospektakel is er ook na afloop een gezellige feestavond in de tent met DJ Sander en Party Harry. Meer informatie via de Facebookpagina van CV De Lollebroek.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht