Voorst sleept eerste driepunter uit het vuur, thuis tegen Victoria Boys!

Voorst- De manschappen van het eerste elftal zijn er afgelopen zondagmiddag erin geslaagd de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. Er werd namelijk met 4-2 gewonnen van Victoria Boys. Over de eerste helft kan de mediaman weinig details vrijgeven aangezien hij zich iet wat had verslapen. Wel heeft hij uit betrouwbare bron te horen gekregen dat Voorst sterk uit de startblokken kwam.

Het eerste doelpunt kwam op naam van Gijs. Gijs gaf een voorzet vanaf de rechterkant alleen kreeg deze een klein zuchtje wind mee. Hierdoor belandde de bal pardoes achter de keeper van Victoria Boys. Binnen 20 minuten stond het zelfs al 2-0. Tot linksback omgeturnde Julian kwam tot scoren.

De 3-0 kwam op het bord via een vrije trap van de schoen van Simon. Vervolgens deed Victoria Boys wat terug. Met een 3-1 stand gingen de knullen dan ook de kleedkamer in.

Na rust startte Voorst weer net zo sterk als in de eerste helft. Gelegenheids backie Julian kwam lekker opdraven aan de linkerkant waarna hij de bal weer achter de keeper van Vicoria Boys legde. Uiteindelijk drong Victoria Boys nog wel even aan en noteerde zij nog een goal na een glijpartij van ons Krieltje. Dit mocht de pret dan ook niet meer drukken want het bleef hierbij. Voorst wint met 4-2!!

Dus er was feest in het dorp, Hoezee! Er was zelfs nog meer reden tot feest aangezien onze prachtige vereniging 2 jubilarissen had.

Als eerste Niels Hofmeijer. Niels is 25 jaar lid van onze club en is met diverse rollen betrokken bij de club. Ook trapt Niels nog zijn balletje op zondag ochtend bij het vierde elftal. Niels, we hopen dat je nog vele jaren lid blijft en we zien je graag op de club!

Als tweede Wim Kerkmeijer. Wim is al 75 jaar lid van onze vereniging. En daarvoor moet Wim even in het zonnetje gezet worden. Niet alleen is Wim al 75 jaar lid van onze club. Ook is hij trouw supporter van ons eerste elftal. Wim mist geen wedstrijd en is zelfs niet te beroerd om even een peptalk te geven aan onze manschappen in de kleedkamer. Hier worden de gloriedagen van de club dan ook niet achterwegen gelaten. Ook was Wim dan ook zichtbaar ontroerd toen ons eerste elftal promotie af dwong naar de vierde klasse. Een echte clubman in hart en nieren. Wim, wij hopen je nog vaak te zien op de club en nog meer van je peptalks te horen! Gefeliciteerd met deze mijlpaal

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht