Voorwaarts handbal boekt fraai resultaat

Twello- Voorwaarts begon de wedstrijd tegen Westside sterk, de dekking stond goed te verdedigen en de afspraken waren duidelijk. De tempo en schakeling in de wedstrijd lag hoog. Hieruit kwamen mooie doelpunten. De afspraken met de keeper waren ook duidelijk en dit zorgde voor goede reddingen van Brigitte.

Westside kiest er voor om Daimy uit te dekken, dit zorgt voor een 5 tegen 5 situatie. De voorsprong bleef aan de Voorwaarts kant. De laatste 5 minuten van de 1e helft kwam Westside dichterbij en stond de dekking niet heel strak, hierdoor gingen de Voorwaarts dames de rust in met 13-15.

In de rust meer motivatie en werden er duidelijke afspraken gemaakt om door te gaan in de 2e helft.

Na 2 mooie doelpunten van Patricia, werd het 15-18. Westside houdt het tempo hoog en komt gelijk terug met 2 doelpunten. De wedstrijd werd steeds spannender. Maar 2 mooie doelpunten van Lara bracht het de stand op 18-21. Hierna kwam de dekking in een dipje en kon Westside 5x achter elkaar scoren. Dit zorgde voor een voorsprong van 23-21 voor Westside. Voorwaarts voert het tempo op en dit zorgde voor mooie snelle tegen aanvallen. Hier uit wordt er 3 keer achter elkaar gescoord door Romy, Keyara en Daimy. De samen werking was top! Zo kan Westside niet meer scoren en werd de wedstrijd afgesloten met 23-26. Aanstaande zaterdag thuis in de Jachtlust tegen de Tukkers, aanvang 20.00 uur.