Voorwaarts handbal wint met mooie cijfers

Twello- Het was de 2e thuiswedstrijd van het seizoen tegen US Amsterdam. Voorwaarts had er duidelijk zin in en gebrand om te winnen. De twee welpjes van deze week waren Merle en Fem. En er zat een nieuw gezicht op de bank, Rens van Kregten, de nieuwe keepers trainer. De wedstrijd begon moeizaam, de verdediging stond goed maar de ballen gingen moeilijk in het doel. Het liep gelijk op met 6-6. Maar Voorwaarts herpakte zich goed, door de snelheid en een aantal snelle tegen aanvallen kwam Voorwaarts op voorspong. De ballen van US werden gepakt voor Brigitte die weer lekker stond te keepen. De rust in met 14-11.

De tweede helft begon ook met Brigitte in het doel. En al gauw werd er vier keer achter elkaar gescoord, Aniek scoorde mooie ballen van afstand. En Alineke die lobt meerdere ballen over de keeper in het doel. De dekking stond weer goed en Voorwaarts kwam met snelle tegen aanvallen dichter bij de overwinning. Hierdoor stond Voorwaarts na 10 minuten in de 2e helft op 20-14 voorsprong. Ook Lisa die voorlopig haar laatste wedstrijd heeft gespeeld wist de bal nog mooi te plaatsen in het goal. Keyara maakte de laatste 2 goals met volle overtuiging vanuit de rechterhoek. Hiermee eindigde de wedstrijd met de score van 28-23 in het voordeel van Voorwaarts. Komend weekend speelt Voorwaarts geen wedstrijd. Maar de week daarna zaterdag 30 oktober is D.S.V.D Deurningen de tegenstander, aanvang 20:30 uur.

Scores: Alineke Ros 4, Aniek Koers 5, Chantal Deijk 2, Daimy van Dommelen 5, Jill Kloppenberg 1, Jorien Scholten 1, Keyara Peters 2, Lisa Oosterwijk 2, Romy ten Cate 5, Silke Schoenaker 1.