Voorwaarts luidt het nieuwe jaar digitaal in

Twello- Helemaal niets doen was geen optie in deze toch al sombere tijd. Daarom organiseerde sportvereniging Voorwaarts Twello een digitale nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden, vrijwilligers en sponsors. Andere jaren ontmoeten zij elkaar op de eerste zondag van het jaar in een bomvol clubgebouw aan de Laene. Helaas is dit nu niet mogelijk. Afgelopen zondag bezochten ruim 600 personen de link wat zorgde voor een mooie verbinding zo aan het begin van het nieuwe jaar.

Op het YouTube kanaal was te zien hoe Kick Scholten, voorzitter van het Algemeen Bestuur, de vrijwilligers, sponsors en leden dankte voor hun inbreng en vertrouwen in het bijzondere Corona-jaar 2020. En natuurlijk sprak hij de wens uit dat iedereen gezond mag blijven en dat we met elkaar snel de draad weer op kunnen pakken.

Jan Bouwmeester, die maar liefst 70 jaar lid is, vertegenwoordigde in het filmpje de 27 jubilarissen. Jan heeft eigenlijk geen vraag nodig; hij praat uit zichzelf als hij samen met Eric Klein Swormink, vicevoorzitter over het eerste veld loopt. Duidelijk is zijn passie voor de vereniging en het voetbal.

Net voor kerst werden alle vrijwilligers en sponsors verrast met een kaart met daarop een lotnummer. Hiermee maakten zij kans op fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Business Vrienden van Voorwaarts. Het bestuur van de vereniging liet de ruim 500 vrijwilligers en 180 sponsoren persoonlijk weten dat ze goud waard zijn. Met hun inzet en bijdrage kwam de vereniging de lastige periode waarin er niet of nauwelijks gesport kon worden toch goed door.

Tijdens de digitale bijeenkomst trok notaris Marck Slaghekke de 10 prijswinnaars van de verloting. Hieronder staan de winnaars en de jubilarissen vermeld.

Als je het filmpje nog niet gezien hebt, het is echt de moeite waard. Neem even een kwartiertje de tijd en ga naar de website www.voorwaartstwello.nl/nieuws/loterij.

PRIJSWINNAARS VERLOTING:

1e prijs Elektrische fiets t.w.v. Euro 2.500 van Profile Hafkamp Wim Huisman

2e prijs Televisie t.w.v. Euro 1.200 van Expert Twello Lorraine Cornet

3e prijs Koffiebonenmachine t.w.v. Euro 600 van Blokker Twello Sandra Ruitenbeek

4e prijs Waardebon Sport 2000 Buitink t.w.v. Euro 250 Henri Boerkamp

5e prijs Boodschappenmand Jumbo Binnendijk t.w.v. Euro 200 Ricardo Clarijs

6e prijs Waardebon Sport 2000 Buitink t.w.v. Euro 200 Mike Linthorst

7e prijs Waardebon Expert Twello t.w.v. Euro 150 Voorster Nieuws

8e prijs Vleespakket van Buurman Vleesch en Visch t.w.v. Euro 100 Barbershop Twello

9e prijs Waardebon van Blokker Twello t.w.v. Euro 100 De Patron

10e prijs Waardebon van Sport 2000 Buitink t.w.v. Euro 100 Dinie Horstink-ten Bulte

JUBILARISSEN:

70 jaar

Jan Bouwmeester

60 jaar

Ad Lieferink

50 jaar

Tonny Bongertman, Kees van Bussel, Geert Ganzevles, Jos Wagemans, Marco Teering

40 jaar

Gerdie Wassink-Terhorst, Ria Honshorst-Haverkamp, Roelof Jansen, Marco Kamperman, Mark Poll, Johan Nijendijk, Dinie Horstink-Ten Bulte

25 jaar

Linda Vreeling, Edwin van der Poel, Lynnet Kolkman, Patricia Brincker-Hendriksen, Fabian Broeils, Tonny Hafkamp, Jeordie Hulsebos, Hans van Bussel, Jeroen van der Liende, Jo Oosterwegel, Pieter Straatman, Kees Remie en Tom Spijker

woensdag 6 januari 2021

Deel dit bericht