Voorwaarts – RSC

Twello- Na een weekend vrij te hebben gehad, mochten we weer aan de bak tegen RSC uit Rossum. Het begin liep wat moeizaam vanaf onze kant, maar via doelpunten van Lisa en Nikki kon RSC niet heel ver uitlopen. Esmée wist twee keer vanuit de hoek de bal in de kruising te krijgen. RSC bleef helaas ook scoren. We werden flink aangepakt door de dekking van RSC, maar dit leverde ons wel een aantal penalty’s op. Voor rust wisten we het gat met RSC steeds kleiner te maken, onder andere door doelpunten van Lieke en Romy en goed keeperswerk van Brigitte. We gingen rusten met een stand van 9-12.

Na rust begonnen we goed en wist Lisa de achterstand te verkleinen tot 10-12. Helaas kwam RSC ook goed uit de kleedkamer en wisten ze ons weer op een achterstand van 5 doelpunten te krijgen. Dankzij een aantal doelpunten van Nikki en knappe reddingen van Maaike lieten we RSC niet verder uitlopen. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Lara nog twee keer te scoren. Na 60 minuten te hebben gevochten was de eindstand 21-26. Aankomende zaterdag 28 oktober komen we weer in actie. We spelen dan om 19:30u tegen Pacelli in Zieuwent. Doelpunten: Esmée 2, Lara 2, Lieke 1, Lisa 2, Nikki 13, Romy 1.