Voorwaarts sluit bekerreeks positief af

Twello- Voorwaarts voetbal heeft de bekerreeks positief afgesloten. Het had zich in de poule na twee wedstrijden al geplaatst voor de volgende ronde. De derde wedstrijd afgelopen zondag tegen vv. Vorden was een formaliteit.

Tegenstander Vorden had aan een puntje genoeg voor de tweede plaats in de poule en daarmee een ticket voor de volgende ronde. Dat succes werd hen echter niet gegund. Voor rust bracht een eigen doelpunt van Matthijs Kamphuis de Vordenaren nog wel op voorsprong, 1-0. Na rust was het echter Samuel Wakana die met twee goede acties de verdiende eindstand op het scorebord zette. Voorwaarts behaalde op basis van het vertoonde spel een verdiende overwinning. Met negen punten uit drie wedstrijden en een doelsaldo van +8 kan gesproken worden van een geslaagde bekerreeks.

Aankomende zondag staat echter een veel belangrijker duel op stapel. Het elftal kijkt reikhalzend uit naar de start van de competitie. Tegenstander VV Heino is een ervaren eersteklasser en het afgelopen jaar was Voorwaarts nog kansloos in de enige wedstrijd van het seizoen. Aanstaande zondag trapt Voorwaarts een half uur later af dan gebruikelijk, namelijk om 14.30 uur aan de Laene.