Voorwaarts wint overtuigend van TVO

Twello- Na de vorige twee wedstrijden verloren te hebben moest Voorwaarts vol aan de bak voor deze wedstrijd. T.V.O. zou een tegenstander zijn waarvan men kon winnen. Binnen 20 seconden scoorde Lisa de 1-0 en al snel daarna volgde Patricia met 2-0. T.V.O. was echter niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Ze vochten terug en al snel stonden ze met 2-5 voor.

De wedstrijd ontwikkelde zich tot een spannende. Met een vlieger op Patricia zorgde ze ervoor dat de stand op 5-5 kwam te staan. Ook wist Romy zich een aantal keren langs de verdediging te passeren en wist debutant Benthe met een break haar eerste doelpunt bij dames 1 te maken. Het bleef spannend tegen elkaar opgaan. T.V.O. bleef scoren, maar door penaltynemer Nikki werd de stand weer gelijk getrokken. Uiteindelijk werd Merle mooi vrijgespeeld en ging Voorwaarts de rust in met 11-11.

De tweede helft startte beter. De Voorwaarts dekking stond sterk en Brigitte keepte uitstekend, hierdoor kreeg T.V.O. moeite met scoren. Nikki en Benthe wisten de stand al snel naar 14-11 te brengen. Af en toe kwam T.V.O. door de dekking heen, maar toch wist Voorwaarts de overhand in de wedstrijd te nemen. Door een mooie schijnbeweging maakte Romy een doelpunt vanaf de rechter opbouw. Met ongeveer 6 doelpunten verschil bleef Voorwaarts gedurende de tweede helft voorstaan. Uiteindelijk wisten Bo en Lieke een doelpunt te maken, door mooi samenspel van het team. Door twee penalty’s voor T.V.O., werd de wedstrijd uiteindelijk afgesloten met een eindstand van 24-18.

De twee punten zijn weer binnen. Aankomende zondag 12 november speet Voorwaarts om 12:45 uur tegen Hacol’90/Combinatie’64 in Losser.

Doelpunten: Bo 1, Esmee 1, Lieke 1, Lisa 1, Merle 1, Tessa 1, Patricia 2, Benthe 4, Nikki 6, Romy 6.