Vrouwenvoetbal bij SC Klarenbeek vrouwen voor alle leeftijden!!

KLARENBEEK- Ben jij iemand die ook na haar dertigste voetbal nog steeds zo leuk vindt of kun jij het voetbalspelletje maar niet uit je hoofd zetten? Dan willen wij je aanmoedigen om je voetbalschoenen nog niet in de wilgen te hangen of ze weer uit de kast te halen. Voetbal verdwijnt immers niet zomaar uit het bloed. SC Klarenbeek is een van de grootste verenigingen in de regio als het gaat om meisjes- en vrouwenvoetbal, maar wat zijn dan de mogelijkheden naast de huidige elftallen in de jeugd en senioren?

Vrouwenteam 7x7

Twijfel je om te gaan voetballen? Heb je jaren gevoetbald en wil je weer beginnen met voetballen? Voetbal je al maar wil je minder verplichtingen? Dan is het zevental wat voor jou! Het zevental zijn een aantal gezellige meiden in de leeftijd van 20 tot 35 jaar die houden van een fanatiek en lekker potje voetbal, maar de gezelligheid en positiviteit mag zeker niet ontbreken. Het team bestaat uit beginnende en ervaren voetbalsters. Elke woensdagavond wordt er getraind van 19:30 tot 21:00. Voor de liefhebber kan er na de training nog een drankje gedronken worden in de kantine. Ongeveer 1 keer in de 2 á 3 weken wordt er op de vrijdagavond in toernooivorm wedstrijden gespeeld van 15 minuten tegen vier andere teams.! Voor meer informatie of als je een keer mee wil trainen, neem dan contact op per mail: vrouwenvoetbal@scklarenbeek.nl

De veterinnen

De veterinnen zijn een stel leuke en gezellige vrouwen tussen de 35 en 65 jaar die vroeger gevoetbald hebben en nog graag een partijtje spelen, maar geen wedstrijdverplichtingen meer willen. Er wordt getraind op woensdagavond van 19:30 tot 21:00. Na het warmlopen en een paar romp- en stabiliteitsoefeningen start de partij. De veterinnen spelen niet in competitieverband en er is geen verplichting betreft de aanwezigheid. Wil je een uur trainen dan kan dat ook! Je hebt dus lekker de vrijheid. Twijfel niet, kom gewoon eens lang en doe mee! Wil je meer informatie of een training meedoen laat het ons weten en neem contact op met: Erna 06-12365674.

woensdag 20 november

Deel dit bericht