Wandel of hardlopen op Bussloo

Bussloo- Bussloo is een van de mooiste recreatiegebieden in Nederland en bij uitstek geschikt om te wandelen en hardlopen. Op zondag 13 oktober wordt er weer een Rondje Thermen Bussloo gehouden, waar wandelaars en hardlopers hun hard op kunnen halen. Er is de keuze uit vier verschillende afstanden: 5, 7,5, 10 en 15 kilometer.

Iedere deelnemer ontvangt een fraai “Rondje Bussloo” aandenken. Wat dat wordt is nog een verassing. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een saunavoucher van Thermen Bussloo voor een dagje gratis entree. Meer informatie en inschrijven doe je online via www.rondjethermenbussloo.nl.

Doe mee voor stichting Beat Batten!

Stichting Beat Batten zet zich in voor onderzoek voor kinderen met de ziekte Batten. De ziekte van Batten (Batten Disease) is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. In Nederland wordt 1 op de 50.000 kinderen getroffen door Batten. Wereldwijd is dat 1 op de 25.000 kinderen en er is op dit moment nog geen genezing mogelijk! Wij vinden het mooi om iets terug te doen voor de maatschappij en koppelen daarom ons evenement graag aan deze bijzondere stichting.

Je kunt direct een donatie doen aan de stichting, of zelf een actie starten als jij meeloopt met het Rondje Thermen Bussloo op 13 oktober. Je kunt dan mensen in jouw omgeving te vragen om jou weer te sponsoren! Zo loop je al je kilometers daadwerkelijk voor een heel goed doel! Ga naar www.inactievoorbeatbatten.nl om mee te doen!

woensdag 11 september

Deel dit bericht