Wederom teleurstellend optreden CCW

WILP.-Na de oorwassing van vorige week tegen Wesepe kon je haast niet zeggen dat het nog slechter kon maar ook vanmiddag leed de ploeg een zeer teleurstellen nederlaag in de thuiswedstrijd tegen het minder geachte Epse, of het deze onderschatting was zal moeilijk te beantwoorden blijven maar was totaal ongegrond, Epse heeft zeker weer een leuk elftal bij elkaar weten te brengen, voetballend gezien misschien de grootste ploeg, maar met een tomeloze inzet kun je veel bereiken en dat miste de thuisploeg vanmiddag. Toch kwam CCW alweer vroeg op voorsprong toen Bart Keurhorst na een goede actie van Tim Alferink de 1-0 kon binnen lopen en leek het niet zo’n moeilijke middag te worden, niet was echter waar en kon het de voorsprong wederom niet vasthouden mede doordat de ploeg vergeet het middenveld op peil te houden door met veel te veel mensen voor de bal te lopen en het daardoor de voorhoede in de verdrukking brengt. Halverwege de eerste helft kwam Epse op die manier ook op gelijke hoogte doordat domweg gewoon weer te veel ruimte weg gaf en er zodoende uit gecounterd werd en dat ook nog eens met een goede goal werd afgestraft. Na deze gelijkmaker bleef de thuisploeg wel meet balbezit houden maar was het zeker vanaf de zestien te besluiteloos om het Epse echt moeilijk te maken.

De tweede helft werd het er allemaal niet beter op, toch kwam CCW wederom op voorsprong toen na een uur voetballen Bjorn Hendriks geheel vrijstaand mocht raakkoppen uit een hoekschop van Bart Keurhorst, 2-1. CCW probeerde wel door te drukken hierna, maar zonder overtuiging, en mocht dan met name Tim Alferink er dan op de vleugel eens goed langskomen, werden al zijn voorzetten om zeep geholpen omdat er gewoonweg geen aansluiting was. Epse kwam wederom terug in de wedstrijd omdat dat binnen tien minuten zeer slordig bal verlies werd geleden in de aanval en dit wederom twee keer uitstekend werd uit gespeeld en bij de derde keer geluk had dat Robin Strunk goed redde. CCW probeerde hierna met de boel der wanhoop er nog wel een gelijkmaker uit te slepen, maar was niet bij machte om het met een tomeloze inzet verdedigend Epse dit uit het vuur te slepen en leed uiteindelijk met name op passie een verdiende nederlaag, en kan het de vooraf zeer hoge verwachtingen nog absoluut niet waarmaken.