Wedstrijd CCW’16 – Sallandia gestaakt

Wilp- Een met name voor de thuisclub trieste vanmiddag op ‘’de Olde Leeuwenbarg’’. Zondagmiddag moest het aantreden tegen koploper Sallandia, al voor de wedstrijd moest doelman Jochem van Ruth afhaken met blessure, maar dat stond nog in het niets bij het afschuwelijke tafereel, bij een 1-0 voorsprong voor CCW, op slag van rust.

Bij een overtreding die het predicaat onbeheerst spel absoluut verdiende tegen CCWér Daniel Vroklage, en onbegrijpelijk niet door scheidsrechter werd waargenomen moest deze dat bekopen met naar aanzien dubbele beenbreuk. Voor alles en iedereen was duidelijk dat verder spelen onder deze omstandigheden geen zin had. Alles wat verder over deze wedstrijd gezegd kan worden is te veel gezegd, dus zullen beide ploegen waarschijnlijk in later stadium nog een keer 45 minuten uit moeten spelen.