Wedstrijden TTV Trias

Trias 1 – Smash 2000 1

Het eerste team van Trias, met dit keer Mayra Monincx, Daisy de Winter en Gydo de Winter in de basis namen het op tegen Smash 2000 uit Hattem. In de eerst partij wist Gydo direct het voortouw te nemen door deze winnend af te sluiten. Ook Mayra wist haar eerste partij te winnen Echter Daisy kon dit goede begin niet voortzetten. Ook de dubbel werd verloren door Trias. Het leek erop dat Smash het tij kon keren. Dit was niet het geval Gydo en Mayra wisten vervolgens hun resterende wedstrijden te winnen. Ook Daisy wist nog een enkelspel te winnen. Dit bracht een eindstand van 7-3 op het scorebord.3

Trias 2 – NTC Leogang 2

Milan Munning, Kyan Broekers en Mees namen het op tegen Leogang uit Nunspeet. Nadat Milan zijn eerst partij verloren zag gaan werden vervolgens allee partijen overtuigend gewonnen door het Triasteam. Dit bracht een eindstand van 9-1 op het scorebord. Mede door deze ruime overwinning staat dit team stevig op de tweede plaats van het klassement.

Trias 3 – NTC Leogang 3

Een tafel verderop speelden Floortje Gerritsen, Nienke Winhout en Stijn Kamminga ook tegen een team van Leogang. Alleen Stijn had een ietwat mindere dag. Hij wist jammerlijk 1 van de 3 wedstrijden om te zetten in winst. Het andere duo was onverslaanbaar. Hierdoor won het team uit Twello wel overtuigend. Eindstand 8-2.

Trias 4 – Borne 1

Met Wes Zweers, Joep Kamminga en Marijn van Schie in de basis nam Trias 4 het op tegen het tweede team van Borne. Wes wist in de openingswedstrijd direct een voorsprong op het scorebord te zetten. Deze werd al vrij snel weggeveegd door de uitploeg, die toch echt een maatje te groot was voor dit team. In de laatste wedstrijd wist opnieuw Wes met een overwinning een eindstand neer te zetten op 2-8.

woensdag 6 november

Deel dit bericht