Wisselende resultaten jeugd Trias

Kampenion 2 – Trias 1 TWELLO.- Afgelopen zaterdagmiddag werd er in Kampen de partij gespeeld tussen Kampenion en Trias. De vereniging uit Twello kon het op gaan nemen tegen de koploper van de Hoofdklasse. Thomas Wijnhout en Amber Schierholz wisten in hun eerste partij ervoor te zorgen dat Trias verassend op een ruimt voorsprong kwam. Echter was dit van korte duur. Nadat Femke van Schaik jammerlijk deze winstreeks van Trias niet wist door te zetten kwam Kampenion ijzersterk terug. Uiteindelijk kwam er een ietwat geflatteerde eindstand: 8 – 2.

DTS 2 – Trias 2

Mees Snoek, Kyan Broekers en Levi van Hunnik reisden samen af naar Enschede om het daar op te nemen tegen DTS. DTS, koploper van de 3e klasse begon de wedstrijd vol overtuiging. Kyan wist in de derde partij van de wedstrijd de spanning terug te brengen naar 2 – 1. Echter dit bracht DTS niet in verlegenheid. Levi wist namens Trias nog wel 2 punten binnen te halen waardoor het team uiteindelijk met 3 punten huiswaarts keerde. Eindstand: 7 -3.

NTC Leogang 5 – Trias 3

Op de vroege zaterdagmorgen stonden Sem Zweers, Nienke Wijnhout en Floortje Gerritsen al om 09.30 uur aan de aftrap in Nunspeet tegen NTC Leogang. Het team uit Nunspeet bleek ook het afgelopen weekend weer een zeer degelijk team te hebben. Jammerlijk voor het meegereisde publiek uit Twello zagen ze alleen Nienke eenmaal een partij winnen. Eindstand: 9 – 1.

De Trefhoek 3 – Trias 4

Milan Munning, Boris Horstink en Stijn Kamminga reisden namens Trias 4 ook af naar het oosten van het land. Zij speelden hun wedstrijd in Almelo tegen de Trefhoek. Het trio was afgelopen weekend in zeer goede doen. Alledrie wonnen ze tweemaal een enkelspel en werd ook de dubbel winnend afgesloten. Uiteindelijk wisten de Twellonaren overtuigend te winnen. 3 – 7.

NTC Leogang 7 – Trias 5

Een tafel verderop dan Trias 3 speelden Wes Zweers en Joep Kamminga in de Starterscompetitie ook tegen Leogang. In partij één wist Wes ervoor te zorgen, in een spectaculaire vijfsetter dat het duo uit Twello op voorsprong kwam. Vervolgens nam Leogang het heft in handen en won het zijn wedstrijden t/m de dubbel. Uiteindelijk wist Trias in de laatste wedstrijd toch nog 1 punt te pakken waardoor de schade ietwat beperkt bleef. Eindstand: 3 – 2.

woensdag 3 oktober

Deel dit bericht