Zevenklapper in Twello voor Go Ahead Eagles Onder-15

Twello- Go Ahead Eagles Onder-15 is afgelopen zaterdag uit de startblokken geschoten tijdens de eerste wedstrijd van een nieuw seizoen in Divisie 3 A. Op sportpark Zuiderlaan in Twello werd N.E.C. O15 met liefst 7-1 verslagen door het team van trainer Jip Ellenbroek.

Naast de opvallend hoge uitslag was minstens zo opmerkelijk dat zeven verschillende spelers hun naam op het scoreformulier lieten noteren. Namens Go Ahead Eagles Onder-15 troffen Adam Benbouker, Vince Sardjoe, Kaid Becker, Bram Swienink, Sven ten Bokum, Mathijs Gilsing en Caio Ferreira Pires doel tegen de Nijmegenaren.

Ook Go Ahead Eagles Onder-14 en Onder-16 kwamen zaterdag voor het eerst dit seizoen in competitieverband in actie op sportpark Zuiderlaan. O14 begon sterk tegen FC Volendam O14 en kwam via twee doelpunten van Levi Berkhoff op een 2-0 voorsprong. De Volendammers kwamen echter alsnog langszij, waardoor het team van trainer Mustafa Aygun genoegen moest nemen met een 2-2 gelijkspel.

Onder-16 koesterde halverwege de wedstrijd een 1-0 voorsprong tegen SC Cambuur O16 door een rake vrije trap van Cem Eroglu. Na rust waren het echter de Leeuwarders die drie keer scoorden, waardoor het team van trainer Uǧur Yildirim een 1-3 nederlaag leed.

Twee uitzeges
Twee winstpartijen werden er door de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding nog wel geboekt op vreemde bodem. Go Ahead Eagles Onder-13 – uitkomend in Divisie 2A – won met 1-2 bij FC Emmen Onder-13. Bobbie Supusepa zorgde in de eerste helft voor de openingstreffer voor het team van trainer Martijn Jongbloed, waarna de Drenten voor rust langszij kwamen: 1-1. De winnende treffer kwam in de tweede helft op naam van Kick Possemis.

Go Ahead Eagles Onder-18 maakte op bezoek bij Excelsior Maassluis O18 een 1-0 achterstand ongedaan. Door een doelpunt van Dries Martens en twee goals van Robbin Weijenberg (waarvan één uit een penalty) werd alsnog een 1-3 zege behaald door het team van trainer Tristan Berghuis, dat daardoor in Divisie 4B met drie punten aan voetbaljaargang 2021/2022 begon.

Bekerduel en competitiewedstrijden
Aankomend weekeinde speelt Go Ahead Eagles Onder-15 opnieuw een thuiswedstrijd op sportpark Zuiderlaan. Het betreft een bekerwedstrijd tegen FC Volendam O15. Voor Go Ahead Eagles Onder-13 en Go Ahead Eagles Onder-18 staan er in Twello competitiewedstrijden tegen respectievelijk De Graafschap O13 en Roda JC O18 op het programma. Toeschouwers zijn van harte welkom om – met inachtneming van de geldende coronamaatregelen – een bezoek te brengen aan sportpark Zuiderlaan.

woensdag 8 september 2021

Deel dit bericht