Zure nederlaag sv Twello tegen WWNA

Twello- Tot ver in de 2de helft stond de ploeg uit Twello voor tegen WWNA, maar binnen twee minuten wist de ploeg uit Wenum-Wiesel de achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong en zo de drie punten mee te nemen.

Al in de 1ste minuut ging Nicky Eekhuis op keeper Wouter Jaspers af, maar schoot de bal recht tegen hem aan. Even later kwam Axel Hulzebosch aan de andere kant een teenlengte te kort om de score te openen. Daarna liet de keeper van de thuisploeg een paar keer zijn klasse zien bij schoten van Tim Evers en Max Smaal. Daarna gebeurde er een tijd lang weinig. Pas in de 34ste minuut schoot Nicky Eekhuis van heel dichtbij binnen, maar de reactie van Wouter Jaspers was katachtig. Even later werd er door de verdediging van s v Twello niet goed uitverdedigd en kon Joey Ensing in de 36ste minuut zo maar de 1-0 scoren. Niet veel later liet Max Smaal met een mooi schot de 1-1 aantekenen. Zat er meer in? Ja zeker, want pal daarna lag de bal weer achter keeper Wouter Jaspers door een prachtig schot van Max Smaal. De 1-2 werd tevens de ruststand.

Na de rust startte de thuisploeg fel. Kregen ook wat mogelijkheden, maar keeper Jay Koster was paraat. WWNA bleef wel aandringen zonder echt gevaarlijk te worden. Nee Tristan Roeterd had voor s v Twello tweemaal een mogelijkheid , maar schoot te gehaast op het doel. De echte ommekeer kwam toen Jurre Spanjers geblesseerd van het veld moest en de verdediging noodgedwongen omgezet moest worden. Hier maakte de thuisploeg slim gebruik van door het spel nog meer over de vleugels te gooien. Binnen twee minuten scoorde WWNA. Jordy Harleman in de 84ste minuut en even later Axel Hulzebosch. Nog veel tijd werd er bijgetrokken, maar de score bleef 3-2. Zo kreeg de thuisploeg misschien iets te veel en de gasten iets te weinig. Jammer zo de punten te verliezen. Volgende week Apeldoornse Boys thuis om 14.00 uur. Proberen dan de winst te behalen.