30-jarig jubileumfeest Zonnebloem

Voorst-Wilp- Nadat het 30-jarig jubileumfeest tweemaal uitgesteld was vanwege corona kon dan toch eindelijk zaterdag 23 april echt het feest gevierd worden. In het Dorpshuis van Voorst waren rond de 60 gasten en vrijwilligers aanwezig. De voorzitter, Ernst Jan de Leau, prees de vrijwilligers op deze bijeenkomst voor hun jarenlange inzet bij de ondersteuning van de activiteiten voor de gasten.

Een luid applaus vanuit de zaal viel de vrijwilligers ten deel. Ook voor de gasten was deze bijeenkomst een uitermate geschikt moment om weer eens even gezellig bij te kletsen met de andere gasten, want die hadden elkaar al heel lang niet meer gezien en gesproken. Deze middag traden de Neighbour Sisters op. Dit zijn twee buurvrouwen die liedjes van alle tijden zingen. Voor het Zonnebloemjubileum zongen ze liedjes uit de oude doos. De aanwezigen vonden het hartstikke leuk en zongen elke keer uitbundig mee. De gasten kregen zoveel energie van de muziek dat zij zich samen met de vrijwilligers aan een polonaise waagden.

Na het optreden van de Neighbour Sisters was het tijd om wat te eten. Er werd volop genoten van een zeer uitgebreid warm- en koud buffet.

Vervolgens nam mevrouw Vukkink namens de gasten de microfoon en bedankte het bestuur, de vrijwilligers en natuurlijk niet te vergeten de medewerkers van het Dorpshuis voor de leuke en gezellige bijeenkomst.

De middag werd afgesloten met een kopje koffie. Moe maar zeer voldaan gingen de gasten terug naar huis.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht