Aankomend weekend Dorpsfeest Teuge!

Teuge- Het begint weer te kriebelen in Teuge. De tent staat, de bar is geïnstalleerd en het podium opgebouwd. Resten nog de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ waar momenteel hard aan gewerkt wordt en een paar nachtjes slapen en dan barst aankomend weekend weer drie dagen lang het Dorpsfeest Teuge los!

Nieuw: jeugdcategorie vliegtuigschieten

Vrijdagavond begint het feestweekend met het Vliegtuigschieten. Het is altijd weer spannend wie de nieuwe schutterskoning of -koningin zal worden want het vliegtuig geeft zich meestal niet zomaar gewonnen. Daarnaast is er dit jaar naast de felbegeerde titel van schutterskoning of -koningin nog een prijs te verdelen want voor het eerst is er een jeugdcategorie bij het Vliegtuigschieten. Kinderen vanaf 10 jaar mogen -onder begeleiding van een ouder- meedoen. Lijkt je dat gaaf? Kom dan rond de klok van 18.00 uur naar de feesttent en schrijf je in. Na al het geknal kunnen de winnaars hun zege vieren in de feesttent waar de band Steam het weekend muzikaal zal aftrappen.

Online kaartverkoop

Zaterdagmiddag zijn de kinderen uit Teuge en omgeving vanaf 14.00 uur welkom om hun feestje te vieren tijdens de kindermiddag en daarna zal ’s avonds naar verwachting traditioneel het dak er weer af gaan want in Teuge weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen! Zorg dat je erbij bent en haal nog snel je toegangskaarten bij een van de verkooppunten (S.J.W. Peco, Café De Groot in De Vecht of Boekhandel Oonk in Twello) of maak het jezelf nog makkelijker en koop je kaarten online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/teuge2019. Wacht niet te lang want de kaartverkoop raakt de laatste week altijd in een stroomversnelling en op=op! Iedereen van 14 jaar of ouder is welkom maar vergeet je identiteitsbewijs niet want er wordt zoals altijd streng gecontroleerd op leeftijd en vanzelfsprekend wordt er geen alcohol verkocht aan mensen onder de 18 jaar. De band Lead staat deze avond op het podium en zal er samen met DJ Sander ongetwijfeld een supergaaf feest van gaan maken!

Peco’s Mudder VET run

En dan tenslotte het programma voor de zondag. Waar er normaal tijd is van rustig bijkomen en uitbrakken in de ochtend is van dat alles dit jaar geen sprake. Want al om 11.20 uur hebben de eerste jonge deelnemers de primeur met de start van de eerste editie van de Family Mudder VET Run, in de middag gevolgd door de volwassenen tijdens de 5 km en 10 km afstanden van Peco’s Mudder VET Run! Geen capriolen met een karretje boven het water zoals bij Ter land, ter zee en in Teuge dus maar een sportieve strijd op een off-road parcours met obstakels. Wil je meedoen? Kijk dan op de website van Peco, www.sjwpeco.nl, of er nog een startplek beschikbaar is. Het is uiteraard in ‘Peco stijl’ dus aan muziek, eten en drinken zal het zowel deelnemers als publiek niet ontbreken. Na dit spektakel gaat het feestgedruis non-stop verder met de band Super Sundays en DJ Sander die er gezamenlijk een knalfeest van zullen maken!

woensdag 11 september

Deel dit bericht