Aanschuiven bij de Pröttelpot

Regio- Op zaterdag 18 mei kookt de pröttelpot voor gasten van de ouderenbond K.B.O en de P.C.O.B. Deze twee bonden zijn samen gaan werken in het ondersteunen van ouderen boven zestig jaar. Mensen, die òf de bond òf de pröttelpot een warm hart toedragen kunnen ook aanschuiven. Wel aanmelden s.v.p. Er wordt gekookt voor de stichting: "Hier een Kans = Daar een Kans ". De koks zullen divers zijn, maar het hoofdgerecht zal volgens de christelijke Paastraditie uit de Arabische cultuur worden geserveerd.

Op zaterdag 4 mei wordt er Bosnisch gegeten. Safeta en haar man Mustafa zullen net als vorig jaar de gasten trakteren op een fijne maaltijd. Omdat het Dodenherdenking is zorgt de crew ervoor dat een ieder op tijd bij een herdenking kan zijn om 20.00 uur.

Aanmelden voor 4 mei of voor 18 mei kan via de mail: marthekereuzel@gmail.com of telefonisch: 0571.261715. Zowel 4 als 18 mei zijn de gasten welkom vanaf kwart over vijf in het Parochiehuis te Bussloo. Klokslag half zes wordt het buffet geopend.

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws