Actie PCI bestuur en Caritas Werkgroepen

Regio- Sommigen hebben het altijd warm, anderen hebben het altijd koud. Sommige mensen zitten flink in de slappe was, andere zitten weer krap bij kas. De een heeft veel te veel energie, de ander komt gewoon energie te kort.

De energiecrisis houdt velen van ons in zijn greep. Niemand had zich kunnen voorstellen dat het zo ver zou komen. Maar dat is helaas wel het geval. Dat zoiets vanzelfsprekends, een kacheltje in de wintermaanden, ineens zoveel geld moet kosten. Schrikbarend en onvoorstelbaar, maar het brengt veel mensen ernstig in de problemen.

Het PCI bestuur en de Caritas werkgroepen zijn van mening dat in deze tijd eigenlijk niemand in onze omgeving deze winter in de kou zou moeten staan. Dat moeten we samen voorkomen.

Er zijn onder jullie vast mensen die het niet warm of koud krijgen van de energiecrisis. Wellicht door het hebben van een vast contract. Of misschien hebben jullie de toelage in november en december van € 190,— gewoon niet nodig. We willen dan ook graag een beroep op jullie doen. Zouden jullie mensen die een hoge energierekening hebben en er niet uitkomen, willen helpen door de totale of een deel van de energie toelage te doneren aan mensen die dat nodig hebben? We horen het heel graag.

Daarnaast richten we ons tot de mensen die juist de steun nodig hebben. Laat ons dat ook vooral weten. Want daar gaat het om.

Zowel potentiële donateurs als ontvangers, kunnen terecht bij de Caritas werkgroep van de eigen plaats. Zij zullen ervoor zorgen dat de gedoneerde gelden op de juiste plaats terecht komen. Je kunt het geld ook rechtstreeks overmaken naar Caritas algemeen NL50 RABO 0157 6281 32

Voor vragen en suggesties kun je mailen naar caritaskorting@gmail.com.

Wij hopen dat veel mensen hun steun aanbieden en danken daar alvast voor.

Bestuur PCI en de gezamenlijke Caritas werkgroepen van Bussloo, De Vecht, Epe, Klarenbeek, Loenen-Eerbeek, Twello en Vaassen.

woensdag 1 februari 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws