Afterdauwpop op Hemelvaartsdag!

Wilp- Het is misschien wel het oudste festival wat Stichting Pampus organiseert: Afterdauwpop! Sinds jaar en dag kunnen bezoekers van jong en oud genieten van prachtige muzikale optredens op het plein bij Pampus. Ook dit jaar is er weer een geweldig programma waar iedereen van kan genieten. De undercoversessie van de Golden Earring heeft om 14:30 uur de aftrap van het festival te pakken, deze mannen zijn haast niet van de echte band te onderscheiden en zorgen voor een heerlijk stukje muziek.

De undercoversessie van Creedence Clearwater Revival zal rond 16:30 uur zorgen voor een piekfijne voortzetting van de muzikale middag en zullen zorgen dat menig heupje loskomt bij de bezoekers. Voor wie bekend is met de undercoversessies bij Poppodium de Hip in Deventer of de Undercovertent bij de Zwarte Cross zal het ongetwijfeld beginnen te jeuken om een bezoekje te brengen op het festival. Wie er niet mee bekend is weet niet wat ie mist!

Rasartiesten
Tot slot heeft de organisatie een viertal ras artiesten bereid gevonden om de afsluiting van Afterdauwpop te verzorgen. De nieuwe ‘’gelegenheid’ ’formatie 7 Dollars zal het publiek uit hun plaat laten gaan aan de Knibbelallee in Posterenk. De heren genieten goede bekendheid in de regio en hebben al met vele bands menig podium bestormd! We hebben het dan over Bob Molder, Erwin Gerrits, Raf Nettuno en Sander Lovink. Deze heren staan garant voor een machtig staaltje muziek en zullen dan ook de perfecte afsluiting vormen voor Afterdauwpop! Dit mag je als muziekliefhebber natuurlijk niet missen!

Met andere woorden: bij Pampus gaat het gebeuren op Hemelvaartsdag! Blaas de luchtgitaar wat leven in, kam de wilde haren naar de hemel en zorg dat je op tijd bij Pampus bent. Het terrein gaat om 14:00 uur open! Kaarten in de voorverkoop kosten € 12,50 en zijn te verkrijgen op pampus.org/tickets. Op Hemelvaartsdag zijn er tickets bij de entree te verkrijgen voor € 15,00 per stuk!

woensdag 17 mei 2023

Deel dit bericht