Afwisselend programma voor 28ste editie Dorpsfeest

Wilp-Achterhoek- Bij velen staat het al groot in de agenda geschreven, het Dorpsfeest in Wilp-Achterhoek. Op 21, 22 en 23 juni zal het dorp weer bol staan van de activiteiten in en om de feesttent aan de Zwarte Kolkstraat. Ook voor deze 28ste editie is het de organisatie weer gelukt om een leuk en afwisselend programma in elkaar te zetten. Het feestweekend begint vrijdag 21 juni om 17.50 uur met Vogelschieten voor de jeugd. Aansluitend mogen de volwassenen een poging doen om te laten zien of ze de `vogel` weten te raken. Vanaf 20.00 uur zal de band Broadway spelen in de tent. De toegang voor deze feestavond is gratis.

Trekker toertocht

Zaterdag 22 juni begint het programma met een gezellig ontbijtje voor de kinderen. Hierbij mag iedereen tot 10 jaar aanschuiven. Aanmelden voor het ontbijt kan nog tot 21 juni bij Kristy Boerkamp via e-mail: kristymenkveld@hotmail.com. Als de buikjes vol zitten kan er heerlijk geknutseld worden, waarbij het thema circus centraal staat. Natuurlijk zijn op het feestterrein de draaimolen, het springkussen, de schminktafel en de skelterbaan er. Wie wil mag nog een rondje rijden op pony Fopke. Nieuw tijdens het dorpsfeest is de trekker toertocht. Een grote stoet trekkers vertrekt om 11.30 uur vanaf het feestterrein en zal rond 16.00 uur weer terug zijn. Er is een mooie route uitgezet richting pauzeplaats ’t Schol in Wilp, waar de Grasdag wordt georganiseerd. Opgeven kan tot 14 juni via: dorpsfeestwilpachterhoek@gmail.com De kosten bedragen 5 euro per persoon.

In de middag start in de tent de zesde editie van Wilp-Achterhoek Got Talent. Iedereen mag op het podium, onder toeziend oog van een vrolijke en deskundige jury, laten zien wat hij kan. Ook hier is circus weer het thema. Bea en Marcel zullen deze middag presenteren. Aanmelden kan nog steeds bij Bea Broekhof: dcp@abwa.nl

Na de show is het tijd voor ‘The Afterparty” met DJ Niels.

De avond gaat keihard en energiek van start met de band Kraakthelder. Met hun vertrouwde meezingers, krachtige rock-covers en quilty pleasures belooft het een swingende avond te worden. Samen met DJ Sander Uenk staan ze garant voor een topavond. Entree 10 euro.

Matrozenkoor

Zondagmorgen is traditioneel de seniorenochtend, ditmaal met Matrozenkoor Apeldoorn. Van 11.00 uur tot 13.00 uur treden zij voor u op. Aan hun optreden hebben ze een meezingscherm toegevoegd, dus er kan volop worden meegezongen. Aansluitend is er een kleine verloting. De zondagmiddag staat vanaf 13.00 uur bol van de activiteiten. Zo zijn er twee demonstraties honden africhten, staan er vier banen klaar waar je de hele middag kunt boogschieten en is er een photobooth, een fotohokje waar je gratis op de foto kan. Goochelaar Marco Royal zorgt deze middag voor verbazing, humor en magic entertainment. Voor de kleintjes staan de draaimolen en de springkussens er weer. DJ Remco zorgt de hele zondag voor veel gezellige muziek. Na de grote verloting zal Dennis Wiltink vanaf 19.00 uur met twee optredens zorgen voor nog meer sfeer. Dat wordt volop meezingen met de leukste nummers. Om 21.30 uur zal het Dorpsfeest worden afgesloten.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht