Asperges bij Korderijnk, Lekker hoor!

Twello- De zeer succesvolle Italiaanse maand ligt nog maar net achter ons of het aspergeseizoen staat alweer op het punt van beginnen. Zaterdag 20 april beginnen wij met een nieuwe menukaart in ons restaurant. Chef-kok Bas Visser, sous-chef Wesley Paap en leerling Ian Elders staan in de keuken voor u klaar om de lekkerste aspergegerechten te bereiden.

In Spaanse peper gemarineerde scampi’s, prosciutto, beenham, lamsrack, zalmfilet, heilbot zijn enkele van de gerechten welke u gecombineerd met asperges terug zal vinden op onze menukaart. Wij werken met witte asperges van de koude grond en deze worden tot en met 21 juni gestoken, hierna zullen wij ook stoppen met het serveren van asperges. Volgende week staat onze volledige menukaart in het Voorster Nieuws en vanaf zaterdag kunt u deze ook vinden op www.korderijnk.nl Mocht u dit weekend al asperges willen komen eten dan is reserveren een must.

Italiaanse maand
Omdat veel gasten 1 maand te kort vonden hebben wij besloten om in juni de 2e editie van dit Italiaanse maand te organiseren.
Het is dan nog “ASPERGE” tijd en daarom gaan wij naast asperges met beenham diverse authentieke Italiaanse recepturen combineren met witte asperges. Superlekker!

Paasweekend en nog meer….
Komend weekend staat dus in het teken van de start van het aspergeseizoen maar ook van ons familie-paasbrunch-buffet. Op 1e paasdag is deze al ruim een maand volgeboekt. Op 2e paasdag zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Natuurlijk organiseren wij nog veel meer leuke middagen en avonden. Op zondag 12 mei kunt u weer komen genieten van ons Moederdag-brunchbuffet, 17 mei een geweldige avond swingen op de muziek van de jaren 60 & 70 met The Lovin’ End en op 20 juni is er weer de Voorster Nieuws & Rotary Voorst Haringparty. Voor al deze leuke middagen en avonden kunt u al reserveren via info@korderijnk.nl / 0571-271851

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws