Back to The Sixties op de Worp

Wilp- Back tot The Sixties met Blended 5 op zondagmiddag 21 mei in het Worpplantsoen. Liefhebbers van dit genre zijn er volop in Deventer en omstreken, dus deze een super leuke ‘meet and greet’ in het oudste stadspark van Nederland mag je niet missen. Om 14.30 uur begint het concert met het trio Stil Grazy.

Zij spelen mooie akoestische luisterliedjes in verschillende genres. Blended 5, een band die voort is gekomen uit Club Sixties Alive, gaat daarna lekker uitpakken met veel gouwe ouwe hits.

Gratis concerten
Het trio Still Crazy vindt het heerlijk om muziek te maken en het publiek mee te nemen op hun muzikaal avontuur. Van easy-listening tot country en van rock tot sing-en-song en jazzy; kortom al dat moois komt voorbij. Bij de zang van Nadine, begeleid door gitaar en bass, is heerlijk om achteroverzittend ervan te genieten. Laat je door het optreden van dit trio verrassen. Blended 5 bestaat zo’n 10 jaar en de ervaren muzikanten zijn afkomstig van diverse sixties bands. De hits van Elvis, Kinks, Rolling Stones, Clif & The Shadows, Fats Domino, enz. passeren de revue. De huidige bezetting is; toetsenist Jan Koeslag, Tonnie Bombeld gitaar/zang, Jan van de Berg solo gitaar, Jan Dijkman basgitaar en Charles Beugelink drums.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

woensdag 17 mei 2023

Deel dit bericht