Baden Powell ScoutingVoorst

Voorst- Op 22 februari vieren Scouts wereldwijd de verjaardag van Robert Baden Powell (grondlegger van Scouting). De Hélène H. Wilkensgroep installeert ieder jaar rondom deze datum alle nieuwe leden. Bij deze spannende en belangrijke gebeurtenis horen natuurlijk ook de ouders aanwezig te zijn en daarom zijn afgelopen vrijdagavond en zaterdag zes leidingteams, onder het motto “ScoutingVoorst komt naar je toe” naar de leden toegegaan om zeven Welpen, vijf Scouts en vijf Explorers thuis te installeren. Deze leden doen daarbij een belofte die past bij hun leeftijd met daarin onder meer: “Ik zal iedereen helpen waar ik kan.” Een prachtige tekst!

Met vlag, installatiekaarten en speltaktekens en telkens een andere omgeving leverde het mooie, gevarieerde plaatjes en positieve reacties op. Hartelijk dank aan alle ouders voor hun actieve rol! Het was een druk weekend voor de club want op zondag 21 februari hadden Renée en Danique (Team Bloedverwant) voor Stam, Leiding en Bestuur een “Uit de sleur hike” georganiseerd. Een tocht van circa 9 kilometer met puzzels en opdrachten waar 31 hikers aan mee doen.

Bij het schrijven van dit artikel was nog geen informatie bekend over winnaars, verliezers of verdwalers, maar we gaan uit van een positieve afloop. Dat kan niet anders met het prachtige weer! Voor meer informatie over onze groep mail naar info@scoutingvoorst.nl

woensdag 24 februari 2021

Deel dit bericht