Bij AH bestolen Twellose (86) heeft haar spullen terug

Twello- Door Rudi Hofman Een klein wonder, dat is wat de 86-jarige moeder van Alice Klunder is overkomen. De Twellose werd op vrijdag 29 januari bij de Albert Heijn van haar boodschappentas en portemonnee bestolen en had de hoop al opgegeven dat ze haar spullen zou terugkrijgen. Tot haar grote verrassing en blijdschap is dit toch gebeurd.

Dochter Alice kreeg afgelopen week een telefoontje van een meisje dat vertelde dat haar moeder de tas met portefeuille onlangs naast een prullenbak bij de AH had aangetroffen en meegenomen. Alice: “In de tas zat gelukkig een visitekaartje van mij zodat ze wisten wie ze konden bellen.”

Alice vermoedt dat de dief berouw heeft gekregen en de tas in de buurt van de supermarkt heeft neergezet. “Ik heb werkelijk alles nagekeken met mijn moeder en zelfs de afgelopen weken ben ik blijven zoeken. De tas moet wel door iemand hier zijn achtergelaten, anders was deze toch al eerder opgemerkt geweest?”

Samen met het meisje is Alice naar haar moeder gegaan om de tas en portemonnee af te geven. “Alles zat er nog in! Wat was mijn moeder ontzettend blij en verrast. Voor de moeder van het meisje heb ik een mooie bos bloemen gekocht en voor haarzelf een lekker stuk chocola. Mijn moeder heeft haar ook nog 20 euro gegeven met de woorden: ‘Die was ik anders ook kwiet west’.”

Het bericht over de bestolen dame uit Twello leverde op de Facebookpagina van Voorster Nieuws ontzettend veel verontwaardigde en boze reacties op. Gelukkig heeft dit trieste voorval een happy end gekregen.

woensdag 3 maart 2021

Deel dit bericht