Bijeenkomst in de ‘Week van de mentale gezondheid’ in Twello

Twello- Op vrijdag 7 juni van 14.00 tot 16.30 uur organiseren Vriendendiensten en Mens en Welzijn een bijeenkomst in het kader van de ‘Week van de mentale gezondheid’. Want mentale gezondheid is belangrijk voor iedereen: bijna 50% van alle mensen krijgt te maken met mentale klachten, bij henzelf of hun naasten. De bijeenkomst is in ‘De Ontmoeting - Klein Twello’ in het Kulturhus in Twello (Jachtlustplein 11). Wethouder Peter Wormskamp is erbij, hij praat mee en leidt de bijeenkomst in. Wij zorgen voor koffie, thee en gebak. Iedereen uit de gemeente Voorst is welkom.

Ook jongeren
Onze mentale gezondheid is net zo belangrijk als onze lichamelijke gezondheid. Het is dan ook van belang om ‘erover te praten’. Want… erover praten helpt! Deze bijeenkomst is ook bedoeld voor jongvolwassenen (17+). Wij nodigen dus ook jongvolwassenen van harte uit om te komen.

Tijdens deze middag is er gelegenheid om:

• er ‘te zijn’ zonder iets ‘te moeten’

• anderen te ontmoeten

• in gesprek te gaan over mentale gezondheid door het spel ‘Een Steekje Los?’ te spelen (spelleiders aanwezig)

• vragen te stellen over de ggz en mentale gezondheid in het algemeen

• nader kennis te maken met stichting Vriendendiensten

Kom gewoon binnenlopen

Heb je vragen of wil je je alvast opgeven? Dat kan via info@vriendendienstendeventer.nl. Maar je kunt ook spontaan binnenlopen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Vriendendiensten in samenwerking met Mens en Welzijn en gemeente Voorst. We ontmoeten je graag!

De bijgevoegde foto mag rechtenvrij worden gebruikt.

Voor vragen over dit persbericht kunt u terecht bij Vriendendiensten via info@vriendendienstendeventer.nl of 0570 - 61 37 47.

woensdag 29 mei 2024

Deel dit bericht