Black ’N Blue Bevrijdingsfestival op 6 mei a.s. in Wilp

Wilp- Het Black “N Blue bevrijdingsfestival editie 2023 gaat knallen als nooit tevoren! Op zaterdag 6 mei a.s. heeft de organisatie van Black ’N Blue een top line-up voor de liefhebbers weten te realiseren. Vuurwerk wordt gegarandeerd!

Het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp is het podium voor absolute klasse-acts, die de 2023 editie van het bevrijdingsfestival vooraf al legendarisch maakt. Keihard knallen en genieten is het motto. Het terrein is geopend vanaf 18.00 uur. De line-up van het muziekfestijn ziet er als volgt uit:

18.30 uur – 20.00 uur en van 21.30 – 22.30 uur: JPR STRINX BAND.

Je kunt op dit festival nog 1 keer genieten van JPR. Op dit festival treden ze voor het laatst op!!!

JPR Strinxband staat al 20 jaar garant voor strakke, vuige rock. Geen standaard meuk. De nummers worden met pure passie voor muziek gemaakt. Een lekkere liveband met een rauwe sound a la de Stones, Brood, The Who, Rod Stewart, Thin Lizzy, David Bowie en vele anderen in de 70’s. De band bestaat uit zeer ervaren rockers onder leiding van excentriek rock-icoon Maarten Oonk en zanger/ frontman Jurrian Bijsterbosch. In de afgelopen 20 jaar hebben ze een enorme ervaring middels optredens opgebouwd. Zo hebben ze regelmatig opgetreden op de Zwarte Cross en hebben ze voorprogramma’s voor o.a. Normaal, de Golden Earring, de Dijk, Jovink en Direct verzorgd. Nog 1 keer 100% passie voor rock & roll.

20.00 uur – 21.30 uur: VOLBEAT by VOLBEATZ.

VOLBEAT is een Deense rockband, die met zijn unieke en energieke mix van metal, rock & roll, country, rockabilly, punk en sixties-pop een breed publiek aanspreekt. VOLBEATZ weet als geen ander dat feestje te bouwen en is daarmee de ultieme VOLBEAT tribute-band van de Benelux! De strakke dubbele basdrums, de vlammende gitaarriffs en de magistrale zang zorgen ervoor dat je niet lang in je stoel blijft zitten. Met krakers als Sad Man’s Tongue, For Evigt en Still Counting weten de mannen van VOLBEATZ een aanstekelijke act neer te zetten, die je niet snel zal vergeten.

22.30 uur – 00.15 uur RAMMSTEIN by VANNSTEIN.

Als absolute uitsmijter komt VANNSTEIN – de ultieme Rammstein tribute-band - het Black ’N Blue bevrijdingsfestival afsluiten. Met een spetterende show komen alle hits voorbij en worden al je zintuigen op de kop gezet. Vannstein komt muzikaal uiterst dicht in de buurt van het origineel en ook de bandleden vallen op door hun gelijkenissen met de echte leden van Rammstein. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Vannstein wordt inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute-band van de Benelux. Letterlijk en figuurlijk vuurwerk.

Komt dat zien., dit mag je niet missen. Het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp is geopend vanaf 18.00 uur. De entreeprijs is weerzinwekkend laag voor 3 topacts, namelijk slechts 15 euro!! Voor kinderen t/m 16 jaar is de entree gratis.

woensdag 26 april 2023

Deel dit bericht