Break Free Queen Tribute Show opent 40e klompenfeest

Twello- Voor het tweede achtereenvolgende jaar is er een grote rol weggelegd voor de formatie Break Free Queen Tribute Show op de openingsavond van het Klompenfeest. De openingsavond van het 40e klompenfeest wordt een muzikaal gebeuren van grote omvang. Donderdagavond treedt niet alleen een keur aan jonge talenten op in de Dorpskerk, maar ook de uit Italië afkomstige groep The Break Free Queen Tribute komt weer naar Twello. De grootste theatershow ooit over het leven en werk van de legendarische Freddy Mercury en Queen kunt u bijwonen op het Plein Duistervoordseweg.

Deze Italiaanse rockgroep die het leven van Queen op grandioze wijze uitbeeldt, heeft vorig jaar de bezoekers in extase weten te brengen en zal ongetwijfeld ook nu weer zorg gaan dragen voor een spectaculaire avond.
In november 2018 is het 27 jaar geleden dat Freddy Mercury, de zanger van de band Queen en een van de grootste entertainers die de wereld ooit heeft gekend, op 45 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van aids. Zowel Freddy als de talloze hits die hij heeft geschonken zijn tijdloze klassiekers geworden. Nu komt de grootste theatershow ooit ‘’I Want To Break Free’’ over het leven van Freddy Mercury en Queen, opnieuw naar Twello.
Het publiek wordt meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor van de grote stadionconcerten, waarmee de band in de jaren ’80 hun absolute hoogtepunten beleefde, zoals bekend van de DVD’s ‘Live In Wembley’ en ‘Live In Boedapest’. In deze uren durende ode komen alle grote hits van zowel Queen als Freddie’s solowerk voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips, inclusief alle (extravagante) kostuums en attributen.

Een grootse show over het leven en werk van Freddie Mercury en Queen!
Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ zijn slechts enkele hits die Queen, samen met hun frontman Freddie Mercury, de wereld heeft geschonken. De succesvolle theatershow ‘I Want To Break Free’ geeft u de kans om de sfeer en de energie van een “Queen show” mee te maken.

Donderdag 5 september
Plein Duistervoordseweg: 20.30 – 23.15 uur.

Kaarten a 5 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Voorster Nieuws, Boekhandel Oonk, Buitink en Blokker. ’s Avonds aan de kassa is ook mogelijk maar dan geldt: vol=vol.

woensdag 14 augustus

Deel dit bericht