Burendag in Wilp Achterhoek

WILP ACHTERHOEK- Afgelopen zaterdag 28 september was het weer de landelijke burendag.

Stichting Theekoepel heeft de afgelopen jaren aan burendag aandacht geschonken, zo ook dit jaar weer. De afgelopen jaren stonden de burendagen in Wilp Achterhoek in het teken van puzzeltochten, fototentoonstelling, activiteiten voor kinderen, barbecue, enz.

Dit jaar hebben we het iets compacter gehouden. De buren ( Wilp Achterhoekers) werden n.l. uitgenodigd vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur voor koffie met gebak bij de theekoepel. Daarvoor had de organisatie een gezellig terras ingericht bij de theekoepel, waar de buren getrakteerd werden op koffie met gebak. En niet zomaar gebak, een aantal dames uit de buurt hadden een aantal taarten gebakken variërend van appeltaarten, kwarktaarten en boterkoek. Dit viel goed in de smaak bij de buren die er zichtbaar van genoten.

Goede contacten onderhouden met de buren en samen met de buurt iets organiseren, daarin zijn we de afgelopen zaterdagmorgen weer geslaagd. Hierbij dankt de Stichting Theekoepel de vrijwilligers en de buren voor deze gezellige morgen.

woensdag 2 oktober

Deel dit bericht