Buurtbus Stedendriehoek zoekt vrijwillige chauffeurs V/M

REGIO- De Buurtbusvereniging verzorgt het openbaar vervoer tussen de dorpen in de Stedendriehoek. We rijden volgens een vaste dienstregeling langs vaste routes. Er wordt gereden met 3 busjes voor max. 8 passagiers vanuit de startplaatsen Klarenbeek, Twello en Voorst. Passagiers kunnen reizen met de OV-chipkaart, maar het is ook mogelijk om in de bus een kaartje te kopen.

Er wordt gereden in 4 clusters van 3 uur per dag van Twello naar Voorst v.v. en van Twello via Klarenbeek , de Eglantier, Ecofactorij, Wilp-Achterhoek naar Twello en omgekeerd.

In principe rijdt een chauffeur één maal per week een cluster van 3 uur. De bussen rijden van maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.50 uur tot 18.00 uur. Er wordt niet gereden op zon- en feestdagen. Aan de chauffeurs wordt een vergoeding: woon- werk verkeer betaald -huis- startplaats. Een keuring en proefrijden zijn onderdeel van de procedure.

Wegens pensionering zoeken we nog enkele chauffeurs. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel dan met : 06-36551395 of stuur een mail naar: secretaris.bbvstedendriehoek@gmail.com.

Kijk ook op bbv-stedendriehoek.nl voor meer informatie over dienstregeling en de routes, die u virtueel op de website kunt rijden.

woensdag 3 augustus 2022

Deel dit bericht