Camping de Bosrand in Lieren wint Gouden Zoover Award 2019

LIEREN-

Camping de Bosrand in Lieren behoort tot de beste accommodaties van het land. Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping de Bosrand wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award.

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping de Bosrand in Lieren met een waarderingscijfer 9.1. “Wij zijn ontzettend blij met de erkenning van onze gasten. Het is een tweede prijs die wij dit jaar winnen, na al de 1e plaats bij Eropuit in Eigen Land. Het is een beloning voor elke dag hard werken om het onze gasten naar hun zin te maken. Een Gouden Award, die komt te hangen naast onze eerdere Zoover Awards”, aldus Krista Meeuwsen.

Camping de Bosrand

Midden op de Veluwe, buiten de bebouwde kom bij Beekbergen, ligt minicamping De Bosrand. Camping de Bosrand omvat 27 toeristische plaatsen en 7 seizoenplaatsen. Het zijn allemaal mooie, ruime plaatsen verdeeld over drie velden. Daarnaast zijn er twee ruime 5-persoons stacaravans te huur, “De Eikenhorst” en “De Zonnehoek”. Er is ook gedacht aan de mensen die geen eigen caravan hebben maar toch een weekend of week weg willen. Zo zijn er drie 2-persoons B&B’s te huur. De Bosrand is een echte familiecamping, dat merk je bij aankomst direct door de vriendelijke, gastvrije ontvangst. Een mooie receptie met leuke (streek/kado)producten van o.a. Zuster Evie. Om nog meer gemak te bieden, bieden zij de gasten diverse arrangement aan”. “Wij luisteren heel goed naar onze gasten. Zij komen ook met ideeën of tips waar wij weer iets aan hebben”. “Wij proberen continu te verbeteren en te vernieuwen”. “Het is belangrijk dat onze gasten dit ook zien”.

Camping de Bosrand is de perfecte uitvalsbasis voor uw weekendje weg of vakantie. Er is veel te doen in de omgeving, zoals fietsen, wandelen, pretparken en de leuke steden Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken op www.debosrand.nl.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht