Carolien Elizen-Klunder maakt mensen blij!

Steenenkamer- 1 Mei 2021 bestaat Typisch Carolien 10 jaar! Wat heb ik er ontzettend veel plezier aan beleefd. Mooi en fijne contacten met klanten, gelachen, adrealine in mn lijf van de typetjes, heerlijk gewoon. Oneindig veel typetjes gespeeld; ontvangst met fotoshoot, koffie op hilarische wijze geschonken met voorinformatie menig mens bijzonder doen verbazen. Voor elke gelegenheid is er passend entertainment, dat maakt het zo bijzonder wat ik doe, nav een gesprek met de klant echt maatwerk leveren, zo leuk. Echt genieten voor de klant en mijzelf. Ik maak mensen blij Daarnaast ben ik ook stoelmasseur, dat kan bij mij thuis of op locatie, ook juist geschikt voor bedrijven, Inspiratiedagen etc Ook is er een bijzonder sfeervolle ruimte die je kunt huren voor een gelegenheid. Omgeven door een creatieve tuin waar veel te bekijken valt, een ware beleving! Ook is het de beste therapie voor senioren als ik mee ga op reis en ze aan het lachen maak met mijn typetjes; reactie senioren!

​Kortom, ik ga door! Een open dag zit er niet in met Corona. Toch is het de moeite waard om aandacht te besteden aan 10 jaar Typisch Carolien, echt werken vanuit mijn hart!

Op fb (Carolien Elizen-Klunder) en mijn website www.typischcarolien.nl staan impressies van de afgelopen 10 jaar, dat wil je vast niet missen.

Koffie to go (om aan de regels te houden) op zaterdag 1Mei bij Typisch Carolien van 10uur tot 16uur Ennestraat 6 Steenenkamer

woensdag 21 april 2021

Deel dit bericht