Christien Frederiks 65 jaar lid van Vrouwen van Nu

Voorst- Op afstand maar niet minder gemeend werd Christien Frederiks door het bestuur van de Voorster Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet. Vanwege de aangescherpte maatregelen rond Covid-19, heeft het bestuur helaas moeten besluiten de ledenbijeenkomsten op te schorten tot in ieder geval januari 2021.

Om de jubilaresse toch te huldigen toog het bestuur naar de woning van Christien met cadeaus en bloemen.

Voorzitter Anneke Weijenberg: “Het bestuur wil je hartelijk feliciteren met deze mijlpaal en is dankbaar voor jouw vele jaren trouw lidmaatschap, bijna vanaf de oprichting. In de jaren is er natuurlijk veel veranderd, je hebt ook nog een bestuursfunctie gehad, dus je weet wel hoe het reilt en zeilt. Je was altijd betrokken bij de activiteiten en fungeerde een beetje als ‘moeder overste’. Ook de ledenavonden bezocht je trouw.”

Als blijk van waardering werd Christien benoemd tot erelid van Vrouwen van Nu Voorst. Vervolgens nam ze een bonbonnière met inscriptie in ontvangst en de bijpassende oorkonde. Natuurlijk waren er ook bloemen. Alles aangereikt op afstand buiten op de stoep in tegenwoordigheid van alle dames van het bestuur.

woensdag 14 oktober

Deel dit bericht