Collecte voor ZOA volledig digitaal

Regio- ZOA laat de huis-aan-huiscollecte, die gepland staat van 29 maart t/m 3 april a.s., niet in de traditionele vorm doorgaan vanwege de situatie rondom het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren, dus vindt de collecte volledig online plaats.

Hulp ter plekke

Johanna Heres, Arco Hak en Lucie van Maanen organiseren de collecteweek in de gemeente Voorst. Lucie van Maanen: “We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en helaas is langs de deuren gaan nu even geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor kwetsbare mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in gemeente Voorst online een collectebus aanmaken of een donatie zullen doen. De thuiscollecte is snel, makkelijk en veilig. Je kunt heel eenvoudig een digitale bus aanmaken vanuit je huis, op de bank of aan tafel via: digicollect.zoa.nl.”

Donatie online

De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan de christelijke hulporganisatie in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren, maak een bedrag over naar NL46INGB0000000550, sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00)

woensdag 31 maart 2021

Deel dit bericht