Collecteweek ZOA

Twello- In de week van 25 t/m 30 maart vindt de jaarlijkse collecte voor ZOA plaats. Deze collecte is voor de vele slachtoffers van oorlogen of natuurrampen. Voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt. Samen kunnen we iets doen aan de enorme nood die er is zoals het geven van voedsel, onderdak en schoon drinkwater.

ZOA verleent niet alleen hulp in diverse crisisgebieden in deze wereld, maar helpt ook mensen met het opbouwen van een nieuw bestaan. Denk aan onderwijs voor kinderen en scholing voor jongvolwassenen, nieuwe landbouwtechnieken voor de boeren en het maken van goede basisvoorzieningen. Net zolang totdat mensen zichzelf weer kunnen redden. ZOA is er van noodhulp tot wederopbouw.

Ook in Terwolde/Twello hebben we enthousiaste collectanten. Sommigen collecteren al heel lang voor dit goede doel en zijn dus voor u, als inwoner, een bekend gezicht. Al meer dan 10 jaar lopen Mieke Zuidijk, Carina van Setten, Betsie Groothedde, Anja ten Voorde, Marja Kluin, Marijke Bluemink, Anita Hekkert, Hennie Hekkert en Lucie van Maanen. Alle collectanten hebben een QR-code op hun legitimatiebewijs staan. Hiermee kunt u eenvoudig met uw smartphone een donatie aan de deur doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contant geld in de collectebus te doneren.

Een deel van de collectanten v.l.n.r Mieke Zuidijk, Anja ten Voorde, Marja Kluin, Gerda Eilander, Lucie van Maanen, Alie ten Voorde, Wim ten Voorde.

woensdag 20 maart 2024

Deel dit bericht