Compleet vernieuwde werkplaats bij Profile Hafkamp

Twello- Afgelopen week was de werkplaats van Profile Hafkamp ‘De Fietsspecialist’ dicht. In deze week werd er hard gewerkt om de werkplaats compleet in een nieuw en modern jasje te steken.

Stilstand is achteruitgang, daarom heeft Profile Hafkamp besloten om na 13 jaar de werkplaats te gaan vernieuwen. In september hebben ze na een lange zoektocht eindelijk het team weten uit breiden, maar hierdoor werd de huidige werkplaats eigenlijk te klein. Door de ruimte op een andere manier in te delen is er nu plek voor 6 monteurs. Naast deze uitbreiding is er gelijk gekozen om de werkbanken en het gereedschap te vervangen zodat alles voldoet aan de nieuwste eisen en technieken.

Er is niet alleen aan de werkplaats bijgespijkerd maar ook aan de kennis van de monteurs. Zij hebben de afgelopen periode weer allemaal de nodige cursussen en bijscholing gevolgd bij Shimano, Bosch en andere merken. Hierdoor zijn ze nu weer helemaal op de hoogte van de laatste technieken en zijn ze instaat om ieder probleem op een professionele manier op te lossen.

Profile Hafkamp denkt zich op deze manier zicht te kunnen onderscheiden in de fietsbranche en klaar te zijn voor het nieuwe fietsseizoen. Kwaliteit, snelheid en service zullen net als voorheen de belangrijkste speerpunten zijn van het team bij Profile Hafkamp aan de Molenstraat.

woensdag 15 maart 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws