De deuren van Bistro-Pub De Patron gaan 1 december open!

‘Dit concept kennen we niet aan deze kant van Nederland, als het überhaupt al bestaat!’ en ‘dit interieur is fenomenaal mooi!’ zijn enkele uitlatingen van de trend-watchers. Voor hen liggen de plannen en tekeningen van De Patron, terwijl ze in gesprek zijn met eigenaar Mark Daley. De plannen gaan over het eten en drinken, waarbij Mark zich laat inspireren en adviseren door diverse collega’s in het werkveld. De tekeningen betreffen de indeling van de zaak, de materialen en het kleurgebruik. Niemand minder dan Linda Pol staat hier als interieurarchitect aan het roer, om de gasten straks dat ‘wauw-gevoel’ mee te geven, wanneer ze de gloednieuwe zaak De Patron betreden.

Een plek voor iedereen
“Mijn verwachtingen zijn, dat De Patron een extra kloppend hart gaat worden voor Twello”. Aan het woord is Mark Daley, eigenaar en als chef-kok straks verantwoordelijk voor de vele unieke gerechten. “De Patron is een plek waar iedereen terecht kan voor vele vormen van vermaak. Lunch, diner, een feest, je zakelijke afspraken of gewoon even een borrel aan de bar met je vrienden of collega’s. Maar we gaan ook avonden verzorgen met live muziek en zelfs theater!’

Vele- en grote plannen, maar daarvoor leent zich de locatie ook. De zaak wordt dusdanig ingericht, dat iedere bezoeker zich er thuis kan voelen; alleen, met z’n tweeën of met een grotere groep. Zelfs aan de jongste gasten is gedacht, daarvoor is een aparte kinderhoek beschikbaar.

Uniek concept in een bijzonder fraai jasje
Interieurarchitect Linda Pol, zij werkte ook mee aan het interieur van o.a. Thermen Bussloo Bussloo/Berendonck, restaurant Witkamp in Laren en diverse high end woonhuizen, vertelt in haar bewoordingen wat de gasten straks gaan zien en ervaren.

“De naam ‘De Patron’ geeft de identiteit van dit horecaproject weer. Het is een knipoog naar het verleden met een visie voor de toekomst, waarbij Mark Daley als de Patron aan het roer staat. Het pand zelf heeft al veel karakteristieke eigenschappen wat het uniek maakt en dat is al een cadeautje op zichzelf, wanneer je start met een interieurontwerp.”

“Aan de voorzijde bevindt zich straks een sfeervolle en intieme ruimte waar je lekker onderuit kunt zitten met familie en vrienden. De serre aan de zijkant is het kloppend hart van De Patron, met daarin een prachtige prominente eiland bar, die doorloopt in de grote zaal. Deze ruimte leent zich, naast de reguliere horeca, uitstekend voor feesten en partijen. Daarbij hebben we de oude huiskamer, welke een compleet vernieuwende sfeer krijgt die we hier in de omgeving nog niet kennen! Het interieur heeft een eigenwijs karakter met een mix aan materialen. Brons, marmer, staal, leder, gecombineerd met zachte velvet stoelen, bistro stoelen, warm licht. Dit samen creëert een warme en vooral intieme sfeer aan de bijna 400 m² horeca. Het bedrijf Mint Interieur uit Raalte gaat zorg dragen voor de realisatie van het bijzondere en exclusieve interieur van De Patron.”

Historisch pand
Het pand aan de Kerklaan 1 in de wijk Duistervoorde is eigendom van Elizen Vastgoed.

Directeur Jaco Segers volgt de ontwikkelingen van de nieuwe zaak op de voet.

“In de oude patronaat gebouwen vonden vroeger veel gemeenschappelijke activiteiten plaats.

Van preken, toespraken tot gymnastiek en de regelmatig terugkerende feestavonden met zang en dans. Het voormalig patronaat is een beschermd dorpsgezicht. Na een intensieve verbouwing staat er straks weer een pand met oude ziel en een nieuw kloppend hart.”

Klimaat geregeld; altijd de juiste temperatuur!
De Patron beschikt over bijzonder veel terrasruimte, waarbij de gasten kunnen kiezen voor een koele plek in de schaduw of juist volop genieten van de zon. Binnen is daar straks ook de keuze tussen verwarmen en koelen. In alle omstandigheden een aangenaam klimaat om in te verblijven.

Klompenfeest Twello
Mark en enkele teamleden zullen aanwezig zijn tijdens het Klompenfeest in Twello, aanstaand weekend. Bezoekers kunnen, genietend van ter plekke vers bereide gerechten, een praatje maken met Mark en de teamleden en op die wijze alvast kennismaken en sfeer proeven.

Open Huis
Zaterdag 30 november is iedereen van harte welkom aan de Kerklaan 1, want het is de dag dat De Patron de deuren opent voor een eerste kennismaking. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur hopen Mark en z’n team vele belangstellenden welkom te heten tijdens een open huis. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en drankje, de eerste indrukken op te doen van deze bijzondere locatie. Wie nieuwsgierig is, kan ook kennismaken met de diverse kaarten met daarop de gerechten en dranken. Een uniek bedrijf vraagt immers ook om unieke kaarten!

Vanaf zondag 1 december zijn de deuren van De Patron, 7 dagen in de week, geopend.

Wilt u de verdere ontwikkelingen van de bouw volgen en straks bijvoorbeeld als eerste op de hoogte zijn van nieuwe gerechten?

Kijk dan op de website www.DePatronTwello.nl of volg ons op Facebook: De-Patron-Twello

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws