De Huiskamer van Lieren

Lieren- De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere woensdag om 10.00 uur de deur weer open. Dat kan in de royale, ruime Huiskamer van Lieren met veel loopruimte en daglicht. Als u er graag even uit wilt dan bent u welkom vanaf 10.00 uur en neem je buurvrouw en/of buurman mee. De tafels en stoelen staan zo opgesteld dat de 1,5 meter afstand geen enkel probleem is.

​De Huiskamer is bedoeld voor alle senioren, (toevallige)voorbijgangers en vakantiegangers, dus iedereen die zin heeft in een kop koffie of thee met wat lekkers, een fijn gesprek, gezelligheid, gewoon samen zijn, elkaar ontmoeten, andere mensen ontmoeten, even uit de dagelijkse sleur zijn, schroom niet en stap binnen. .

En wil je ook graag 1x per maand of vaker meedraaien in ons enthousiaste team vrijwilligers? Alle hulp waaronder een chauffeur voor halen en brengen is welkom en kom vooral langs om de sfeer te proeven en kennis te maken of mail naar HuiskamervanLieren@outlook.com dan nemen wij contact met je op.

Het Trefpunt, Lierderstraat 7 te Lieren (achter de kerk).

woensdag 28 juli 2021

Deel dit bericht