De Koningsfeesten van Oranjevereniging Empe pakken flink uit

Empe- Vanaf 21 april start Oranje Vereniging Empe het feestseizoen weer op. De festiviteiten starten met de inmiddels bekende GK party, met de band Plork en de Aannemers en DJ Sander. De feestavond bestaat sinds een paar jaar, en is de opwarmavond voor de koningsfeesten. Ganzekolk, aan dit adres weet iedereen jaarlijks de feesttent weer te vinden.

Plork en de Aannemers is het kwartet met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek. Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. De tent gaat open vanaf 20.30 uur.

Op donderdag 26 april wordt er Koningsnacht gevierd met Perfect Showband en DJ Christo.

Perfect Showband is al meer dan 20 jaar een succesvolle band. Het is een zeer dynamische band dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat het dak eraf, vanaf 20.30 uur is de tent open.

Op Koningsdag vrijdag 27 april wordt er in de feesttent weer gekeken wie er in Empe de mooiste act kan vertolken op het podium in: Empe’s got Talent. Vanaf 13.30 uur staan de talenten op het podium. Of het nu gaat om goochelen, playbacken, live zingen, dans of iets anders het maakt niet uit! De enthousiaste jury kijkt uit naar deze mooie optredens. Opgeven kan nog tot 20 april bij: Wilma Weijenberg. Via E-mail: wilmaweijenberg@gmail.com.

Na afloop kan iedereen in de tent nog even doorfeesten tot 19.00 uur. De Pianoco’s treden op, zij gooien er nog even wat muziek in die je zelf aanvraagt door middel van het invullen van liedjes of verzoekjes op een bierviltje!

Op zaterdagavond 28 april kan iedereen verder feesten op het Oranjefeest met de band Boomerang en DJ Jeronimo. Boomerang speelt met veel passie en geeft iedereen een intense feestbeleving.

Voor meer informatie www.ove-empe.nl en FB: ove.empe.

woensdag 11 april

Deel dit bericht