Deze herfst bij Korderijnk

Twello- Het is weer herfst, en in culinaire kringen betekent dit: wild! Dit najaar bestaat het menu bij Korderijnk onder andere uit een aantal fantastische wildgerechten, zoals procureur van hert, wildstoof en saucijs van wild zwijn. Laat de recent opgelegde restricties in de openingstijden u er niet van weerhouden om hiervan te komen genieten. Ook nu zijn er voldoende mogelijkheden om te komen lunchen, dineren, of zelfs een feestje te organiseren! Rogier Korderijnk: “Wij zijn van donderdag t/m maandag geopend vanaf 12.00 uur. ’s Middags bieden wij een heerlijk lunchmenu met gerechten van onze a la carte kaart. Voor het diner kunt u al vanaf 16.00 uur terecht. In deze donkere dagen voelt dat net zo sfeervol als anders! Ook voor grotere gezelschappen is echt nog van alles mogelijk, op een veilige manier.”

Vouchers
Tijdens eerdere lockdowns bood Korderijnk de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief ‘lockdown-vouchers’ aan te schaffen, die op een later moment konden worden besteed aan een drie gangen menu. Rogier: “Hoewel er nu geen sprake is van een harde lockdown, maar een restrictie in openingstijden, is het ook nu weer mogelijk om lockdown-vouchers te bemachtigen. We hebben gemerkt dat veel mensen graag van deze actie gebruik maken, en wij als horeca familie worden er in deze onzekere tijden door gesteund.” De vouchers ad 37,50 p.p. zijn vanaf nu verkrijgbaar, en zijn te besteden vanaf het moment dat de normale openingstijden weer van toepassing zijn.

Fish & Chips
Op veler verzoek wordt door Korderijnk weer een Fish & Chips weekend georganiseerd! Op 3, 4 en 5 december bent u weer welkom om dit geliefde Engelse comfort food te komen ophalen bij onze Take-Away, of thuis te laten bezorgen. Let op: vol=vol en op=op. Uitsluitend vooraf te bestellen, dit kan vanaf nu telefonisch via 0571-271851. Een portie Fish & Chips bestaande uit een heekfilet met friet en ravigotesaus is 12,50. Een grote portie (twee heekfilets) is 17,50.

woensdag 17 november 2021

Deel dit bericht