Dienstverlening zit drie zussen in de genen

WILP ACHTERHOEK- De drie zussen die eigenaar zijn van Administratiekantoor J. Hazelhorst zijn het eens. Dienstverlening zit bij ons in de genen. Vanuit een kantoor aan huis in het buitengebied van Wilp-Achterhoek runnen zij met z’n drieën een administratiekantoor. Een dienstverlenend beroep en dat staat bij Administratiekantoor J. Hazelhorst dan ook bovenaan.

Onze dienstverlening

Van het verzorgen van een belastingaangifte met advisering voor een particulier, tot het verzorgen van administraties, jaarstukken, belastingzaken en alle daarbij behorende advisering voor de ondernemer, zijn wij ook gespecialiseerd in het voorbewerken en begeleiden van testamentzaken, volmachten en estate planning. De zussen proberen zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Van een aangifte inkomstenbelasting tot het in eigen beheer verzorgen van een loonadministratie. Dit werkt prettig, merken de zussen op. Korte lijnen naar de klant en alles onder één dak voor ieders gemak. Kortom een zeer uitgebreid pakket wat wij onze klanten bieden. Daarom hebben wij de werkzaamheden in grote lijnen ook verdeeld naar een ieders passie. Janine richt zich voornamelijk op het administratieve voorwerk, Jorike is belastingconsulent RBc en verzorgt alle belastingzaken en Martha voert het accountantswerk uit binnen het kantoor.

Voordelen voor de klant

Persoonlijke behandeling, een zeer uitgebreide dienstverlening, betrouwbaarheid, eerlijkheid, deskundigheid, duidelijkheid en korte lijnen zijn enkele van de vele voordelen die de drie zussen hun klanten bieden. De focus hierbij is om op een eerlijke manier zoveel mogelijk voor de klant te besparen. Er daadwerkelijk zijn voor de klant, klein of groot, particulier of ondernemer, voor ons is iedereen even belangrijk. Als er wederzijds een klik is, dan staat dat garant voor een jarenlange prettige samenwerking. Daar Administratiekantoor J. Hazelhorst sinds 2016 in deze regio een nieuw gezicht is, zijn nieuwe klanten uit de wijde omtrek nog van harte welkom.

25 jarig bestaan

Binnenkort is het een feit en bestaat Administratiekantoor J. Hazelhorst 25 jaar. Nadat vader in 1995 een eigen administratiekantoor opzette, zijn Janine, Jorike en Martha er na diverse opleidingen vanzelf ingegroeid. De één wat eerder dan de ander, lachen de zussen. Wij hebben alle drie jarenlang in loondienst bij vader gewerkt. In 2016 hebben wij het kantoor van vader overgenomen, waarbij wij met de nodige kennis en ervaring voor de klanten aan de slag gaan. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en overtuig uzelf, is het devies van de zussen. Dit kan op telefoonnummer: 055-3232188 of bekijk onze website: www.administratiekantoorhazelhorst.nl

woensdag 20 november

Deel dit bericht